Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τόση προσμονή για τον Μηταράκη και αποτέλεσμα μηδέν!

Τον Μηταράκη περίμεναν στη Νέα ΝΔ για να δώσει στη δημοσιότητα ο Αντώνης το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα του για την οικονομία. Τρεις φορές αναβλήθηκε η ανακοίνωση των μέτρων για χάρη του Μηταράκη. Μεγάλη η χ'άρη του! Αυτό το πρόγραμμα που μας το παρουσίαζαν ως σωτηρία της Ελλάδας από το μνημόνιο, κατά πώς βέβαια θα μας βγάλει γρηγορότερα από τη χούντα του μηχανισμού της Ευρωπαϊκής Στήριξης και από το ΔΝΤ. Χωρίς όμως να παρουσιάζονται συγκεκριμένα μέτρα παρά μόνο ευχές για βελτίωση ορισμένων δεικτών όπως έλλειμμα, τόνωση της οικονομίας και ανεργία. Επί του πρακτέου τίποτα! Κάτι χειροπιαστό τίποτα. Τι θα πει «να σταματήσουν τα λουκέτα στην αγορά», όταν δεν προτείνεις τίποτα για να σταματήσουν, εύχεσαι μόνο κάτι που όλοι θέλουν να ακούσουν …..
Δηλαδή περίμεναν τον Μηταράκη για να μας ευχηθούν «καλύτερες μέρες» με μηδενικό κόστος, αφού πρώτα μηδενιστεί το κυκλικό έλλειμμα; Μάλλον σε αυτές τις εξυπνάδες περιορίστηκε η μεγαλειώδης συνεισφορά του «πολλά υποσχόμενου», όπως μας λένε Μηταράκη. Άξιος ο μισθός τους. Από εξυπνάδες κύριοι έχουμε χορτάσει. Από μέτρα θα μας πείτε τίποτα για να ξέρουμε τι μας γίνεται;
Σας υπενθυμίζουμε πάντως ότι τον αστέρα Μηταράκη τον ξαπόστειλαν  από την χρηματηστηριακή εταιρεία που δούλευε γιατί τους φόρτωσε με τα περίφημα ελληνικά ομόλογα και τώρα δεν ξέρουν τί να τα κάμουν. Η ΝΔ βέβαια του χρωστά γι' αυτό και του δίνει άλλη μια ευκαιρία για το μέλλον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :