Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

«Χαπακωμένος» με “Lazarid” ο σημερινός Τύπος! Πανικός για την απήχηση της Ντόρας και του νέου κόμματος στην κοινωνία…

Διατρέχοντας κανείς τη συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών εφημερίδων, εντυπωσιάζεται από την ενορχηστρωμένη μανιοκαταθλιπτική επίθεση σε βάρος της Ανεξάρτητης Βουλευτού, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη. Για ένα πολιτικό πρόσωπο που -αυτήν την ώρα- δεν ανήκει σε κανένα από τα υφιστάμενα κομματικά σχήματα, μια τέτοια ενασχόληση καθίσταται υπέρ το δέον… συγκλονιστική!
Ο κοινός παρονομαστής όλων των αντιντορικών δημοσιευμάτων αποδεικνύει την εκπόρευσή τους από τα νεοδεξιά γκεμπελικά καταγώγια της «νέας ΝΔ». Ταυτόσημες λέξεις και φράσεις, η ίδια φτηνή «επιχειρηματολογία», τα αυτά συκοφαντικά «υπονοούμενα»… Σκέτη κατάθλιψηΧαπακωμένοι όλοι τους με “Lazarid” και λοιπές… αντιψυχωτικές ουσίες, αρρωστημένοι από την προσωπική τους εμπάθεια ενάντια στη Ντόρα και όσους την υποστηρίζουν!
Για μια προσωπικότητα του εκτοπίσματος της κυρίας Μπακογιάννη, τέτοια λιβελογραφήματα αποτελούν «τίτλους τιμής» και αναγνώριση της τεράστιας απήχησής της στην ελληνική κοινωνία. Ο πανικός και ο τρόμος των νεοδεξιών φαντασμάτων προκαλεί αυτές τις σπασμωδικές αντιδραστικές κινήσεις υβριστικού παροξυσμού που φτάνουν μέχρι και την… «αποστασία του ‘65»!...!
Όσο για το άλλο «ανέκδοτο» που διαβάσαμε σε χαμηλής "αξίας" και κυκλοφορίας φυλλάδα, ότι... δήθεν ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τα βρήκε με το Σαμαρά» και «έκλεισε την πόρτα» στην -κουμπάρα και οικογενειακή φίλη του- Ντόρα, το κρατάμε για να «ελαφρύνουμε» τις στιγμές της δικής μας κούρασης… Τέτοια «χαριτολογήματα» δεν γράφονται κάθε μέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :