Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Νέο ξεκίνημα με το βλέμμα στραμμένο στο … παρελθόν !!!

Απογοητευτική είναι η εικόνα της νέας Κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ.
Αυτό συμβαίνει διότι σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις μεγαλόφωνες εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά για νέο ξεκίνημα και για άνοιγμα στην κοινωνία. Η Πολιτική Επιτροπή, όπως θα λέγεται στο εξής η Κ.Ε., αποτελείται στην πλειοψηφία της από κυβερνητικά στελέχη της τελευταίας αποτυχημένης κυβέρνησης της ΝΔ ( Γενικούς Γραμματείς Υπουργείων, Προέδρους Οργανισμών, κλπ ), Δντες και στελέχη πολιτικών γραφείων τέως Υπουργών και ........

.......... στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης. Μηδενική σχεδόν συμμετοχή εκπροσώπων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Παραγωγικούς Φορείς.
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς πως γίνεται νέο ξεκίνημα με φθαρμένα προϊόντα, πώς να γυρίσεις σελίδα χωρίς καινούργια πρόσωπα; Μήπως θα έπρεπε ο αρχηγός της Νέας Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει βοήθεια από την Ντόρα Μπακογιάννη για να μπορέσει να βρει νέα και άφθαρτα πρόσωπα; Δύσκολα πράγματα αφού η Ντόρα ψάχνει, βρίσκει και σκοπεύει να αξιοποιήσει τους καλύτερους στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει μετά το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :