Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Δηλαδή από σήμερα είναι πιο καθαρή η Νέα ΝΔ; Πέτυχε το λίφτινγκ του Συνεδρίου;

Εμπρός για μια πιο καθαρή και πιο Νέα, Νέα Δημοκρατία.
Οι ιδέες περί καθαρότητας και επιστροφής στις ρίζες είναι συνυφασμένες με ακροδεξιά κινήματα και κόμματα. Παραπέμπουν και στις καθαρές άριες φυλές αλλά και στον φόβο προς οτιδήποτε καινούριο γεννά η κοινωνία. Εμπεριέχουν καλλιέργεια φόβου στην κοινωνία, ρατσισμό και φασιστικού τύπου ανωτερότητες ενός έθνους εναντίον των «αλλοεθνών» που θεωρούνται βρώμικοι και κατώτεροι!...!
Παίζουν τελευταία και στο περιβάλλον του Αρχηγού Αντώνη. Πάντα έπαιζαν αλλά δεν είχαμε κανένα λόγο να ασχολούμαστε με τις έννοιες της καθαρότητας και τους "ανοιχτούς λογαριασμούς" που πρέπει να κλείσουν "για πάντα". Είναι φανερό ότι όλα γίνονται για να καθιερωθεί ο Αντώνης ως απόλυτος Αρχηγός και Μονάρχης μιας πρώην Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης. Ουσιαστικά για να επιβληθεί ως ηγετική η περίεργη ομάδα που περιστοιχίζει τον Αρχηγό. Ένα βρώμικο περιβάλλον, κυρίως για το παρελθόν του και τις εμμονές του. Βρώμικο βέβαια εννοούμε, πολιτικά. Κυρίως διότι διαφωνούμε με την φοβικότητα που αντιμετωπίζουν οι μυστικοσύμβουλοι τον «μη καθαρό», αυτόν που δεν θέλει βρε παιδάκι μου να λέγεται δεξιός αλλά βρίσκεται κοντά στην ιδεολογία της Κεντροδεξιάς. Η εικόνα προς τα έξω είναι ο Αντώνης. Κάτι σαν μαριονέτα. Η πραγματική πολιτική παίζεται στο παρασκήνιο και μάλιστα στην επικίνδυνη ακρονεοδεξιά έκφρασή της. 
Θεωρούμε εκ των προτέρων, επικίνδυνη, οποιαδήποτε αναβίωση ακροδεξιών ιδεών, είτε σε νεοακροδεξιά μορφή, είτε με επιστροφή στις ρίζες. Να επιστρέψουν μόνοι τους. Εμείς θα μείνουμε εδώ να κοιτάμε μπροστά. Και φυσικά δεν θα απολογηθούμε σε κανένα Φαήλο ή Μουρούττη για την ιδεολογία μας. Δεν τους γουστάρουμε . Τόσο απλά! Είναι επικίνδυνοι!...! Τόσο ειλικρινά!...!
Αναρωτιόμαστε πάντως εάν σήμερα είναι η Νέα Δημοκρατία πράγματι πιο καθαρή. Δεν εννοούμε βέβαια το πεζοδρόμιο τα Ρηγίλλης ή τους χώρους γύρω από το Saturn. Κάθε άλλο. Εννοούμε εάν η σημερινή Νέα Δημοκρατία είναι πράγματι πιο καθαρή σε ιδεολογία και στελέχη. Και πώς έγινε το "καθάρισμα"; Έτσι επειδή το λένε ή μήπως στο παρασκήνιο του Συνεδρίου έγιναν πράγματα που δεν ξέρουμε; Το "καθάρισμα" εξάλλου παραπέμπει σε όρους Μαφίας .....

Δεν υπάρχουν σχόλια :