Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

«Τον Μάικλ Τζάκσον τον δολοφόνησαν για τα λεφτά»

Η Λα Τόγια Τζάκσον, αδελφή του θρύλου της ποπ, δήλωσε ότι όλα έγιναν για την εκμετάλλευση των τραγουδιών του.
«Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα» τραγουδούσε πριν από (πολλά) χρόνια ο Στράτος Διονυσίου, τον «δολοφόνησαν για τα λεφτά» δήλωσε προχθές η Λα Τόγια Τζάκσον, αναφερόμενη προφανώς στον αδελφό της Μάικλ Τζάκσον- ως γνωστόν, χθες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατό του. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «αξίζει πολύ περισσότερα νεκρός απ΄ ό,τι ζωντανός».

Τη δήλωση αυτή η Λα Τόγια την έκανε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της, σημειώνοντας παράλληλα ότι όλα έγιναν «για τον κατάλογό του» (των τραγουδιών του), εννοώντας ότι η εκμετάλλευση των τραγουδιών του βάσει των δικαιωμάτων αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη. «Λάδι στη φωτιά» περί της οικονομικής «αυτοκρατορίας» είχε ρίξει το αμερικανικό μουσικό περιοδικό «Βillboard» όταν σε ρεπορτάζ σημείωσε ότι τα «βασιλικά» κέρδη έναν χρόνο μετά ανέρχονται σε ......

......... 1 δισ. δολάρια. Αλλά η Λα Τόγια στην ίδια συνέντευξη δεν έμεινε μόνο στα οικονομικά.

Υπογράμμισε αναφερόμενη στον θάνατο του αδελφού της ότι «δεν ήταν ατύχημα».

Μάλιστα σε σχτική ερώτηση αν ο αδελφός της δολοφονήθηκε αυτή απάντησε ότι «ποτέ δεν είχα αμφιβολία».

Δηλώσεις έκανε ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Τζάκσον, ο Jermaine.

«Αν ο αδελφός μου είχε αγκαλιάσει το Ισλάμ (σ.σ.: το έχει κάνει ο Jermaine) σήμερα θα ζούσε» συμπληρώνο ντας ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον θάνατο του αδελφού του. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε πώς νιώθουμε. Οση αγάπη του δείχνουν τώρα που είναι νεκρός θα έπρεπε να του την είχαν δώσει και όταν ζούσε» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οσον αφορά την επέτειο του θανάτου του «βασιλιά της ποπ», οι θαυμαστές του θα επισκεφθούν το νεκροταφείο Φόρεστ Λον στο Γκλεντέιλ στα περίχωρα του Λος Αντζελες. Η πρόσβαση όμως στο μαυσωλείο όπου βρίσκεται η σορός του Τζάκσον έχει απαγορευθεί και όσοι βρεθούν στο νεκροταφείο θα μπορέσουν μόνο να φθάσουν ως το εξωτερικό του επιβλητικού κτίσματος. Επίσης τόπος προσκυνήματος είναι και το σπίτι της οικογενείας Τζάκσον σε προάστιο του Λος Αντζελες, όπου εκατοντάδες θαυμαστές του Μάικλ έχουν αφήσει λουλούδια και αναμνηστικά.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στην οποία είναι πιθανόν να παρευρεθούν μέλη της οικογενείας Τζάκσον. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλον τον κόσμο είναι και μια έκθεση στο Τόκιο με προσωπικά αντικείμενα του σταρ, στη διάρκεια της οποίας περίπου 500 θαυμαστές του θα μπορούν έναντι 900 ευρώ να κοιμηθούν με υπνοσάκους ανάμεσα στη Ρολς Ρόις και στα ρούχα του διάσημου τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :