Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Σε πανικό το κοκκαλικό zoomnews !...!

Όλα τα blogs που βρίσκονται σε πλήρη σύμπλευση με τη νεοδεξιά ιδεολογία των ανοιξιάτικων Λαζαριδομουρούτηδων …. «βλέπουν τα τραίνα να περνούν» και τη Ντόρα "να οδεύει σε μοναστήρια" και να "μαδάει μαργαρίτες".... Τι γυρεύουν άραγε τα Κοκκαλομπομπολέϊκα παπαγαλάκια στο πλευρό του Ηγέτη Αντώνη; Αντωνάκη τι τους έδωσες; Για τζάμπα δεν θα σε στηρίζουν, έτσι; Κάτι πήραν και αυτό το κάτι δεν θα είναι πενταροδεκάρες; Τα ίδια ακριβώς συμφέροντα στήριζαν τον Ηγέτη όταν έριχνε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη (του 48%)....
Το καταλαβαίνουμε από τον πανικό που εκφράζουν στα διάφορα σαμαρόπληκτα sites και blogs. Δεν τους ενδιαφέρει (λέει) η κίνηση της Ντόρας να ψηφίσει ΝΑΙ, αλλά κάνουν τα πάντα για να μειώσουν τη θαρραλέα στάση της, αλλά και να την απαξιώσουν ως πολιτικό. Αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια με γκαντεμιές, αυτοκράτειρες και Siemens. Αποδεικνύεται έτσι ο πανικός τους αλλά και η συνεργασία τους με το κοινό κέντρο παραγωγής λάσπης ενάντια στη Ντόρα, που βρίσκεται στη Νέα Ρηγίλλης.
Αφού ρε παιδιά δεν σας ενδιαφέρει η Ντόρα γιατί ασχολείστε και βγάζετε τη λέπρα που κρύβεται μέσα σας; Όλα όσα καταλογίζετε στη Ντόρα έχουν απαντηθεί. Η εμμονή σας αποδεικνύει τη μανία καταδίωξης απ’ την οποία πάσχετε. Επ’ αυτού …. ψυχιατρείο. Εμείς δεν μπορούμε να σας κάνουμε τίποτε άλλο. Μόνο να σας ευχαριστήσουμε που μας γλυτώσατε απ’ το μαρτύριο της συνύπαρξης μαζί σας. Θα ήταν ανυπόφορο να φωνάζαμε «Ελλάς Ελλάς Αντώνης Μανωλάς». (Τον «αγωνιστή και αγωνίστρια» Μανώλη εννοώ …). … Μπλιάχ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :