Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

«Ξεσηκωθείτε συν-Έλληνες να διώξουμε τους Οθωμανούς απ’ την Αθήνα»!

Δεν ανήκει μόνο η Ελλάδα στους Έλληνες αλλά και η Τουρκία και σχεδόν όλες οι χώρες του πλανήτη. Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες αυτοί έτρωγαν μπανάνες! Δεν παίζουμε εμείς. Ας το καταλάβουν όλοι! Και οι Γερμανοί ας πάρουν το μήνυμα! Μας χρωστάνε ότι έχουν και δεν έχουν. Να τα δώσουν τώρα με τόκο! Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα! Η έλευση των νεοοθομανών εχθρών δεν θα περάσει. Γιουρούσι αδέρφια. Ξεσηκωθείτε να πάρουμε την Πόλη και τις παραδουνάβιες εκτάσεις! Ελάτε να στείλουμε τους νεοραγιάδες σπίτι τους. Ελάτε να αναλάβουμε τα ηνία αυτής της σκλαβωμένης χώρας που υποφέρει από δουλεία και οθωμανίτιδα. Μια σπάνια ασθένεια που κυκλοφορεί μόνο μεταξύ των ραγιάδων. Ευτυχώς εμάς δεν μας πιάνει! Έχουμε αντισώματα Έψιλον και Θήτα και Ιώτα! Σήμερα κρατάτε μόνο ελληνικές σημαίες και όπου βλέπετε Τούρκο σφάξτε τον να συγχωρεθούν τα πεθανά σας. Διαφορετικά θα ......

...... εξορισθείτε κι’ εσείς και τρεις γενιές από το σόι σας στον Αϊ Στράτη, στη Μακρόνησο και στη Λέρο να κάνετε παρέα με τα βράχια και να μετράτε τα κύματα της θάλασσας.
Σε αυτή την δύσκολη φάση που βρίσκεται η Πατρίς δεν χωράνε συμβιβασμοί και πολύχρωμες σημαίες. Λέμε όχι στον εκτουρκισμό που επιβάλλει η αδίστακτη νεοφιλελεύθερη χούντα του ΠΑΣΟΚ και προχωράμε στην οργάνωση μπλοκ αντίστασης. Κάθε γειτονιά και το δικό της μπλοκ, κάθε χωριό και τοπική επαναστατική οργάνωση ενάντια στους εκτουρκισμένους ραγιάδες που σκύβουν το κεφάλι και το κόβει ο πασάς της Άγκυρας. Ας πάρουμε κα την Άγκυρα να εξαφανιστεί ο πασάς.
Στέλνω μήνυμα:Αυτή τη στιγμή χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες πλησιάζουν στην Πλατεία Συντάγματος, έτοιμοι να εισβάλουν στα ξενοδοχεία που διανυκτερεύουν οι Οθωμανοί. Έχω δάκρια στα μάτια και στο κούτελο! Η ψυχή μίλησε. Επιτέλους οι Αρχαίοι Έλληνες πήραν την τύχη τους στα χέρια τους. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει λειτουργία στον Παρθενώνα για να αναλάβει τη χώρα ο θεός των Ελλήνων ο Δίας και τα 11 παιδιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :