Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Οι ακροδεξιοί βρικόλακες της ιστορίας βγάζουν γλώσσα ….

….. και δεν την βάζουν μέσα. Τα παιδιά του Μουρούτη και του Λαζαρίδη, κατάλοιπα του ακροδεξιού χρονοντούλαπου, γνήσιοι απόγονοι της εφιαλτικής ακροδεξιάς, κρατάνε σκόρδα και κάνουν ευχέλαια για τον «βρικόλακα» Μητσοτάκη. Έτσι λένε τα σαμαρόπουλα και οι σαμαρούλες σε διάφορα blogs! Δεν βλέπουν την πικρή αλήθεια. Δεν κατανοούν το είδωλο στον καθρέφτη. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να αντιληφθούν την ιστορική δικαίωση του Μητσοτάκη. Η ιδέα και μόνο τους προκαλεί ρίγη. Γι’ αυτούς έχει δικαιωθεί ο «Ηγέτης» …. Αντώνης! Ήδη βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει «Μεγάλος Ηγέτης»! Τί πίνουν Θεέ μου! Καλά έκανε «λέει» και έριξε τον Μητσοτάκη! Και πως θα έρχονταν τα «πέραν του Ατλαντικού», αφεντικά του Ζιγδαντώνη, να κάμουν πλιάτσικο; Έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να έρθει το σημερινό χάλι και να συζητάμε σήμερα για πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει προ εικοσαετίας!...!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που βγαίνουν από το καβούκι τους και διατυπώνουν απόψεις όπως «εάν είχε εισακουσθεί ο «γκαντέμης» Μητσοτάκης δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ». Μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον .......

...... Ηγέτη Αντώνη, επικράτησαν στην Ελλάδα, οι εχθροί των Μεταρρυθμίσεων και του Εκσυγχρονισμού. Είκοσι χρόνια μετά, η Ελλάδα καλείται να εκσυγχρονιστεί βίαια. Γιατί όταν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για την εκκίνηση των Μεταρρυθμίσεων, οι Έλληνες αδύναμοι να κατανοήσουν τις μακροπρόθεσμες ανάγκες και υποχρεώσεις της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, επιδόθηκαν σε έναν άνευ προηγουμένου λαϊκίστικο παροξυσμό που ανήγαγε τα πάντα σε ξεπούλημα, ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και άλλες ανόητες υπερβολές.
Τώρα πληρώνουμε το τίμημα της αντιμητσοτακικής υστερίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για να ελεγχθεί πλήρως το μέλλον του τόπου.
Δεν θα περιμέναμε αυτοκριτική και αξιοπρέπεια από καταρχήν μικρόψυχους και καταθλιπτικούς τύπους που περιτριγυρίζουν και παραμυθιάζουν τον «Ηγέτη» Αντώνη! Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :