Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο enet

Με ρεκόρ έκλεισε ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του ανανεωμένου site της Ελευθεροτυπίας και της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Το επισκέφτηκαν τον Μάρτιο του 2010, 1,15 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες (unique visitors) οι οποίοι διάβασαν 14 εκατομμύρια σελίδες.
Συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριος 2010), καταγράφηκε αύξηση 21,4% στοιχείο που καταδεικνύει την ανοδική πορεία που καταγράφει η ηλεκτρονική έκδοση της «Ε» και της «ΚΕ».
Το enet.gr, παρουσιάζει συνεχή άνοδο από τη στιγμή της ανανέωσής του στις 30 Μαρτίου 2009. Όσο για το περιεχόμενό του εμπλουτίζεται διαρκώς. Στις σελίδες του ήδη ...

... περιλαμβάνονται:
• Η ύλη της «Ελευθεροτυπίας» και της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» από νωρίς το πρωί. Οι ειδήσεις και η αρθρογραφία, ταξινομημένη με λέξεις κλειδιά και δυνατότητες απλής και σύνθετης αναζήτησης. Οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες και σε μορφή PDF και e-paper από το απόγευμα. Αρχείο εκδόσεων.
• Συνεχής κάλυψη της ειδησεογραφίας, όλο το 24ωρο: Πολιτική, οικονομία, τέχνες, επιστήμη, τεχνολογία. Τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο την ώρα που συμβαίνουν.
• Εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης social networking (facebook, twitter, buzz κ.ά.) και το πιο πλήρες σύστημα παρακολούθησης των ειδήσεων με RSS. Σχόλια αναγνωστών και blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :