Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Με διαγραφές δεν μπαίνει τέρμα στην εσωστρέφεια. Διαλύεται η ΝΔ.

Η Νέα ΝΔ περνά σε νέα επικίνδυνη περίοδο …. άκρως αρχηγικού κόμματος.
Η ΝΝΔ οδηγείται εκεί που ακριβώς η πλειοψηφία των οπαδών της απεύχεται. Στο απολύτως αρχηγικό κόμμα, κάτι που ούτε ο Καραμανλής ο νεότερος προσπάθησε να επιβάλλει. Προς χάριν των στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης που έχουν καταλάβει ληστρικά τη Ρηγίλλης. Μόνο σε αυτούς δίνει λογαριασμό ο αρχηγός Αντώνης. Οι υπόλοιποι θεωρούνται ύποπτοι και αντιμετωπίζονται εχθρικά.
Ακόμα και ο Καραμανλής ο θείος δεν τόλμησε να απομονώσει ή διαγράψει τις τάσεις στο εσωτερικό της «μεγάλης κεντροδεξιάς και φιλελεύθερης παράταξης»! Η ΝουΝουΔού οδηγείται στην περιχαράκωση. Στη φιλοσοφία της δεκαετίας του 50 και στις ιστορικές εμμονές του παρελθόντος. Για να δικαιολογηθούν καταδικασμένες πρακτικές και ιστορικές παρεκτροπές. Χαμένος χρόνος που δεν καταλήγει πουθενά ή μάλλον οδηγεί κατευθείαν σε πανωλεθρία.
Οι διαγραφές και οι απειλές παρουσιάζονται από κάποιους πολύ κοντά στον Αρχηγαντώνη, ως μονόδρομος. Δεν γνωρίζουν άλλες μεθόδους διαλόγου. Δεν έχουν φυσικά υπολογίσει την επιστροφή. One way ticket για την διάλυση του κόμματος και την «απόλυτη διαγραφή» κάθε έννοιας πολιτικού διαλόγου στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Να την χαίρονται την «δημοκρατία» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :