Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Αναβλήθηκε η Ιερά Εξέταση της Ρηγίλλης. Μέχρι νεωτέρας ….

Οι ανασφαλείς τύποι που έχουν καταλάβει τη Ρηγίλλης επιθυμούν, όσο τίποτε άλλο, την πλήρη πτώση του κεντροδεξιού κάστρου στις νεοδεξιές αγκάλες τους. Φοβικοί και εχθρικοί προς κάθε μορφή διαλόγου δεν τους συμφέρει ο δημοκρατικός εσωκομματικός διάλογος. Αποφασίζουν και διατάσουν. Αυτοί, μόνο από «βασανιστήρια» και «ιερές εξετάσεις» γνωρίζουν. Να σε βαράνε μέχρι να πεις «ζήτω ο Αντώνης αρχηγός»! «Πηδώ, χτυπώ, τον Αντώνη αγαπάω»! «Και μόνο τον Αντώνη που είναι και καλό παιδί»! Τον μορφονιό της παράταξης με τους εκβιαστές συμβούλους. Σε κοιτά ο Μουρούτης και παγώνεις, σαν τη Μέδουσα ένα πράμα!
Τη μια απειλούν με ηχηρές διαγραφές και την άλλη θα μας βάλουν κλινέξ, να μας ….σφουγγαρίσουν για να γλυτώσει η παράταξη από την παρουσία των παρείσακτων που απαιτούν κάτι δημοκρατίες, διαλόγους και άλλες περιττές βλακείες. Οι οπαδοί του Αρχηγαντώνη έχουν ήδη στήσει τις γκιλοτίνες και περιμένουν εναγωνίως να τους στείλουν τα πρώτα «θύματα» οι Λαζαριδομουρούτηδες. Έχουν σκάσει τα παιδιά από την αναμονή. Πέντε μήνες στο περίμενε είναι … Δεν μπορούν άλλο. «Αρχηγέ διέγραψε τη Ντόρα να ησυχάσουμε». «Θεριό δε γίνεσαι αν δε φας θεριό».
Αυτός δεν είναι Αντώνης. Είναι Θηριαντώνης. The number of the beast. Το νούμερο με τη φανέλα 666. Και μη χειρότερα με τα νούμερα που μπλέξαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :