Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ψάχνει για το κατάλληλο timing ο Καραμανλής!

Πολύ μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα στο πολιτικό γραφείο του Κ. Καραμανλή. Κόσμος πάει κι’ έρχεται για προσωπικές συζητήσεις με τον πρώην πρωθυπουργό.
Μελετά εάν είναι σωστό το timing για την επιστροφή του. Αρχικά τον ενδιαφέρει το εσωκομματικό πεδίο και στη συνέχεια η υπεράσπιση της κυβερνητικής του θητείας.

Σε στενή επαφή με τον πρώην βρίσκονται όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησής του και πλήθος στελεχών που αισθάνονται παραγκωνισμένα από τα στελέχη της Νέας Άνοιξης. Στις επαφές του ο Καραμανλής δεν παύει να παραλείπει τη δυσφορία του για τις επιθέσεις που δέχεται η οικονομική πολιτική του, όντως άδικη τις περισσότερες φορές. Πνέει μένεα πάντως για τα στελέχη της ΝΔ που ...

... καταφέρονται με μεγάλη προθυμία, εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης. υιοθετώντας ουσιαστικά την κυβερνητική προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες των ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Πάντως δηλώνει στις επαφές του ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για παρεμβάσεις δημόσιες. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσει … Επισημαίνει μάλιστα ότι θα έρθει η ώρα που:«Θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί».

/ / Πρώην πρωθυπουργός, (όχι τόσο) μόνος, ψάχνει (ΤΟ ΒΗΜΑ) / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :