Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΛΑΟΣ – ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

Τι γίνεται τέλος πάντων στην ελληνική πολιτική σκηνή, άνθρωπος δεν ξέρει! Το ΠΑΣΟΚ πάει δεξιά, η ΝΔ πάει δεξιότερα και το ΛΑΟΣ κεντρικότερα. Μύλος! Χρειάζονται γερά νεύρα για να κάτσεις κάτω και να κατανοήσεις τα τεκταινόμενα.
Το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη προσφέρει στήριξη στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Οι σοσιαλιστές μας ούτε στο όνειρό τους δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα μπορούσε να τους στηρίξει κάποτε η καθαρή δεξιά.
Εντάξει να τους στηρίξει η ΝΔ που φλερτάρει με το κέντρο. Αλλά το ΛΑΟΣ, δεν το περίμεναν.
Κάποιον έχει βάλει στο μάτι ο Καρατζαφέρης γι’ αυτό και συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ο Καρατζαφέρης να ξέρετε παίζει πάντα πολυεπίπεδο παιχνίδι. Η κατάσταση είναι δύσκολη, άρα η στήριξη αυτή τη στιγμή ενδέχεται να εκτιμηθεί θετικά στο μέλλον. Πολλοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με τις ακραίες θέσεις στο μεταναστευτικό και θέλει να προηγείται του αρχηγού Αντώνη, σε προτάσεις με κοινωνικό περιεχόμενο. Εάν η κατάσταση αλλάξει τίποτα το ευκολότερο να βγει και να καταγγείλει την διστακτικότητα ή την απειρία της κυβέρνησης. Στην Ελλάδα ζούμε! Εξάλλου τα γκάλοπ δείχνουν άνοδο του ΛΑΟΣ και πτώση της ΝΔ.
Οπότε επιτρέπονται οι ριψοκίνδυνες κινήσεις!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :