Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ο Bob Dylan στην Μαλακάσα

Κάπου στη μακρινή Ναγκόγια της Ιαπωνίας απόψε κάποιοι θα βλέπουν τον Μπομπ Ντίλαν να τραγουδάει. Κάποιοι άλλοι θα βλέπουν τον Μπομπ Ντίλαν στη σκηνή εδώ. Αρκεί να περιμένουν έως το Σάββατο 29 Μαΐου και να έχουν πάει μέχρι τη Μαλακάσα, στο Τerra Vibe. Εκεί θα είναι ο Μπομπ. 

Η ημερομηνία προστέθηκε και φιγουράρει με κάθε ...

... επισημότητα, όπως όλες οι άλλες δηλαδή στο σάιτ του (http://www.bobdylan.com), αμέσως μετά αυτή της Σεούλ και ένα διάλειμμα ενός μηνός για ανεφοδιασμό με καύσιμα της Νever Εnding Τour, ώσπου και πάλι να βρεθεί στον δρόμο. Η περιοδεία που δεν τελειώνει ποτέ, απλά για λίγο ξαποσταίνει, συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη, στα Βαλκάνια, στην Ιταλία. 
Αρκεί να δει κανείς τα βήματα του Μπομπ στον χάρτη. Και στην Υδρόγειο όπως εμφανίζεται στην οθόνη- είμαστε ακόμη στο επίσημο σάιτ του- και έχει πάνω της σημαιάκια παντού. Ανάγλυφο, ανάμεσα σε αυτά, το ελληνικό- συναυλιακό - παρελθόν του. Ο Ντίλαν πέρασε από εδώ και έπαιξε για τους Έλληνες φίλους στις 28 Ιουνίου του 1989 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στις 22 και στις 23 Ιουνίου 1993 στον Λυκαβηττό και μόλις ανακοίνωσε την τρίτη του επίσκεψη και τέταρτη ελληνική συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :