Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο Δασκαλάκης κάνει club-bing ....

Ο αποτυχημένος Δασκαλάκης δίνει οδηγίες για σωστό club-ing στο εσωτερικό της ΝΔ. Face control μπήκε στη Ρηγίλλης. Κάντε φίλο το Μενέλαο για να μπαίνετε ελεύθερα!
Ο Μενέλαος ένας από τους βασικούς βραχίονες των μηχανισμών της Ρηγίλλης και ένας από τους πρωταγωνιστές της εκλογικής συντριβής της ΝΔ, μιλάει για .. clubs. Είναι θλιβερό να γίνεται λόγος για κλαμπάκια από έναν άνθρωπο, κατεξοχήν εκφραστή των κλειστών ομάδων και των σκληρών μηχανισμών της Νέας και Παλαιάς Ρηγίλλης. Ο κατεξοχήν clubber .. καταγγέλλει τα clubs! Είναι να τρελαίνεσαι. Ο θαμώνας του λόμπι της Νέας Ρηγίλλης το παίζει κάθαρση και πόρτα στο νεοκλασικό. Αυτός που πήγαινε πάντα υπογείως και πάντα με μηχανισμούς δίνει οδηγίες για σωστό κλάμπινγκ. Φοβάται και τη σκιά του. Γι΄αυτό το παίζει αρχικλαμπίστας. Η φοβικότητα βρίσκεται στο φόρτε της στο νεοκλασικό. Με το που πάτησαν πόδι στη Ρηγίλλης, οι φοβικοί σύμβουλοι της Πολιτικής Άνοιξης, ο ένας υποσκάπτει τον άλλο και τώρα βάλανε και μπράβο για το σωστό κλάμπινγκ στη … γειτονιά! Κρατά ει σημειώσεις ο Μενέλαος. Αυτός πάει και στο δίπλα μπαράκι, αυτός πίνει παραπάνω, αυτός μίλησε με την μπαργούμαν …. Αααα! Αυτός έγνεψε το βλέμμα του στην απέναντι κοπελίτσα που είναι Ρωσίδα! Απαράδεκτο! Εθνικός ξεπεσμός! Ζητάω τώρα δημοψήφισμα! Δεν θα ησυχάσω εάν ο αρχηγός Αντώνης δεν τον διαγράψει από το κόμμα. Ζητάμε καθαρή παράταξη!
Μενέλαε γερά και με τσαμπουκά! Με το Μενέλαο μπροστά και μπράβο στην πόρτα του αρχηγού, ένα είναι βέβαιο. Η επόμενη ήττα είναι δεδομένη και θα κάμει πάταγο! Θα την ακούσουν όλα τα clubs της Ρηγίλλης και των διπλανών κέντρων πολιτικής διασκεδάσεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια :