Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πατάτες τα «Παρατηρητήρια» του Μάξιμου

Στα «Πολιτικά Παρατηρητήρια» της Νέας Δημοκρατίας, τον πρώτο λόγο έχει τώρα ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. Παρά τις προσπάθειές του να διαφοροποιηθεί από την εποχή της Φεβρωνίας, κάτι μας λέει ότι πολύ σύντομα θα ξαναπάρουν την ίδια μορφή μια και οι αναλύσεις του Μάξιμου είναι βαρετές και γεμάτες εμφανή ψέματα και υπερβολές. Δουλειά στην οποία δεν έχει καμιά πιθανότητα να πετύχει ο Μάξιμος. Το πολιτικό ψέμα θέλει γκατς που δεν τα διαθέτει η σημερινή ομάδα πολιτικού σχεδιασμού.
Η Φεβρωνία ήταν καλύτερη στην σμίκρυνση των κομματικών αναλύσεων και στην επικεντροποίηση στην γραμμή που ήθελε το κόμμα, χωρίς εύκολες υπεκφυγές.
Επί παραδείγματι ήταν εμφανής η αποτυχία των «Παρατηρητηρίων» πρόσφατα με τις δημοσκοπήσεις «που δικαίωναν τη Νέα Δημοκρατία». Ο Μάξιμος προσπάθησε να χειραγωγήσει την είδηση της δυσαρέσκειας του κόσμου για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Η ομάδα του όμως απέτυχε να κατευθύνει τις εντυπώσεις στο σημείο που ήθελαν μια και στις προθέσεις ψήφων η ΝΔ πάτωνε και σε αυτές τις δημοσκοπήσεις. Άρα δεν δικαιώνονταν η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, όσο και αν ήθελε να παραπλανήσει τους αποδέκτες των «Παρατηρητηρίων» ο Μάξιμος και η ομάδα του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :