Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Τα μηνύματα δεν λαμβάνονται από τη Νέα Ρηγίλλης. Αδιαφορούν. Το κόμμα «είναι» δικό τους!

Σας λέγαμε και χθες για την απογοήτευση και τον εκνευρισμό πολλών στελεχών σχετικά με τη στάση των μυστικοσυμβούλων του αρχηγού Αντώνη. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που τα ψέλνουν ευθαρσώς. Χωρίς να υπολογίζουν την εκδικητικότητα που διακρίνει όλους τους στενούς συνεργάτες του προέδρου!
Προειδοποιητικά μηνύματα για το τι λέγεται και ακούγεται στο παρασκήνιο έστειλαν και ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης.
Αφορμές για την πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο background της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές. Από τις πολύ κακές δημοσκοπήσεις μέχρι την απίστευτη αλαζονεία στα ανώτερα κλιμάκια των συμβούλων.
Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση του Ν. Κακλαμάνη για «το καμπανάκι που πρέπει να ηχήσει από τώρα στη Ρηγίλλης». Δεν είναι τυχαίες οι παρεμβάσεις σε όλες σχεδόν τις προσυνεδριακές διαδικασίες που καταλήγουν σε ανταλλαγές ύβρεων και πισώπλατα μαχαιρώματα. Οι απεσταλμένοι της Ρηγίλλης αρνούνται να συζητήσουν με υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη και όπως είναι φυσικό γίνεται μπάχαλο!
Είναι κοινή διαπίστωση ότι “δεν θα καθορίσουν την πολιτική της παράταξης αυτοί που κρατούν «λιβανιστήρια»”. Και οι σύμβουλοι που συμπεριφέρονται με αυτόν τον ρεβανσιστικό τρόπο, είναι σίγουρο ότι δεν έχουν κανένα μέλλον στο κόμμα. «Δεν θα έχουν πολύ τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :