Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ο Σαμαράς μας κοροϊδεύει. Δεν θα μπορεί να καταργήσει το νόμο για τους μετανάστες.

Παλικάρι της φακής ο Αντωνάκης και με το μεταναστευτικό.
Στην εύκολη αντιπολιτευτική επιλογή του «όχι σε όλα» καταλήγει ο αρχηγός Αντώνης. Φωνάζει για να γλείφει τα αυτιά των ακροδεξιών πέριξ της Νέας Δημοκρατίας και της Σκοτεινής Πλευράς του εθνικιστικού χώρου. Αυτή την πλευρά προσπαθεί να γοητεύσει και να αναστήσει στην Ελλάδα. Τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Γι’ αυτό επικαλούνται την κατάργηση του νέου νόμου για τους μετανάστες, εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση.
Του απάντησε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης:«Είναι μια εξαγγελία άνευ αξίας και σημασίας. Δεν θα είναι εύκολο να ακυρώσεις μια διαδικασία πολιτογράφησης που θα έχει ξεκινήσει, για να επιστρέψεις σε ένα καθεστώς ημιπαράνομων και αδιαφανών νομιμοποιήσεων.
Ο Σαμαράς πυροδοτεί μέσα στην Ελλάδα την ξενοφοβία και τον ρατσισμό για εύκολους εντυπωσιασμούς και ψηφοθηρικούς λόγους. Μόνο που το βαλς με την ακροδεξιά δεν πρόκειται να έχει ποτέ θετικά αποτελέσματα για τη Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ πρέπει να επιμείνει στο δρόμο της ηπιότητας, του διαλόγου και της λογικής. Οι ακροβασίες οδηγούν σε απώλεια της απαραίτητης για κόμμα εξουσίας, σοβαρότητας και καταλήγουν σε μπούμερανγκ για τους εκφραστές τους μια και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, πέραν κάποιων εξάρσεων, κινείται στο χώρο του κέντρου και των τάσεων που καταλήγουν σε αυτό.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να κινείται στα ημίμετρα των συνεχών νομιμοποιήσεων. Μέτρα έπρεπε να αρχίσουν να λαμβάνονται από το 1990 όταν η Ελλάδα ξεκίνησε με το Σαμαρά να μετατρέπεται σε ξέφραγο αμπέλι. Αργήσαμε λόγω της σχετικής πατριδοκαπηλίας και των φοβικών επιχειρημάτων, που συνήθως επενδύουν ρατσιστές και άτομα που πάσχουν από σύνδρομα καταδίωξης και υπερδοσολογίες συνομωσιολογίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :