Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Πολύ μεγάλες οι διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία προς το ΛΑΟΣ

Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι Λαζαριδομουρούτηδες!
Η ανοιξιάτική «παρέα του 20%» στη Νέα Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με την σκληρή «πραγματικότητα» των δημοσκοπήσεων. Πέραν των γνωστών δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώνεται διαρκώς από κυλιόμενες, μέσω της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται.
Τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. Δεν το περίμεναν. Σοκ στη Νέα Άνοιξη. Παρά τη δεξιά στροφή της ΝΔ, το ΛΑΟΣ διαρκώς ενισχύεται. Δεν μπορούν να εξηγήσουν την πτώση της ΝΔ και την άνοδο του Καρατζαφέρη. Νόμιζαν ότι θα συνέβαινε το αντίθετο και μάλιστα με κάποιον αυτοματισμό. Μόλις θα αναλάμβανε την παράταξη ο αρχηγός Αντώνης, αμέσως θα άρχιζε η συρρίκνωση του ΛΑΟΣ και η ενίσχυση της ΝΔ. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ξέρετε ποιές είναι οι δικαιολογίες που ξεφουρνίζουν στον αρχηγό μέσω των "δορυφορικών" blogs; Ότι η Ντόρα στέλνει τους ψηφοφόρους στο κόμμα του Καρατζαφέρη. Τα στελέχη της βρίσκονται ήδη στον Λαϊκορθόδοξο Συναγερμό! Γι’ αυτό χάνει η ΝΔ.
Δεν βλέπουν τα χάλια τους και τα ρίχνουν στους άλλους που δεν τους φταίνε σε τίποτα! Αλλά τι να περιμένει κανείς από συμβούλους που δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την αυτοκριτική και την ειλικρίνεια. Μια ζωή σκαρφίζονταν παίγνια και έριχναν τις τεράστιες συνέπειες των λαθών τους στους «άλλους»! Τόσο ανεύθυνοι ήταν και είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :