Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Απογοητευτικός και σήμερα ο Αρχηγαντώνης στη Βουλή!

Ατέλειωτες παύσεις, ουσία μηδέν, ανιαρές μεταφορές και παρομοιώσεις, θεατρινισμός και άγνοια της οδυνηρής πολιτικής πραγματικότητας. Έτσι εξηγούνται και τα ακατανόητα κενά στον ειρμό της σκέψης του αρχηγού.
Ήταν πολύ καλύτεροι Καρατζαφέρης και Τσίπρας. Κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι σε έναν αρχηγό Αντώνη που δεν έδωσε τίποτα καινούριο. Ως συνήθως αποφεύγει τις καθαρές προτάσεις, αρκούμενος στις γενικόλογες αοριστολογίες του, πράγμα που άρχισε να τον κάνει κουραστικό και επαναλαμβανόμενο.
Ενοχλητική η συνεχής αναφορά στο «εγώ» και «εγώ». … «Εγώ θα βάλω πλάτες»! Που κρυβόταν τόσο ταλέντο και τόση πολιτική δύναμη, κανένας δεν γνωρίζει. Ο αρχηγός προσπαθεί να καταπλήξει τα πλήθη. Έγινε ο Κουταλιανός της πολιτικής ζωής του τόπου.... Κάπως έτσι ως σωτήρας ερχόταν και ο πρω Γιώργος και σήμερα πηγαινοέρχεται σε όλο τον κόσμο για να πάρει ένα δάνειο ... που κατά βάθος "δεν χρειάζεται", όπως λέει!
Το νέο στοιχείο που προσετέθη στην φαρέτρα της "επιχειρηματολογίας" του πρόεδρου είναι το γλείψιμο σε δημοσιογράφους από το βήμα της Βουλής. Γι’ αυτό αναφέρθηκε σήμερα προσωπικά στον Πρετεντέρη. Εγκαινιάζει μια νέα προσπάθεια προσέγγισης δημοσιογράφων που συνήθως θέτουν την πένα τους κριτικά απέναντι στις ιδεοληψίες της Νέας Ρηγίλλης.
Την επόμενη φορά θα αναφερθεί και στην υψηλού επιπέδου δημοσιογραφία του Παπαγιάννη. Δεν θα εκπλαγούμε! Αν προσέξετε κάποιους που θεωρούν εαυτούς, σαμαρικότερους του Σαμαρά, δεν είναι καλύτεροι! Τι το κακό έχει δηλαδή ο Παπαγιάννης; Μια χαρά προσωπικός υμνητής του αρχηγού είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :