Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Το ανέκδοτο της «αυτοκάθαρσης»

Σαν τους πνιγμένους που πιάνονται απ' τα μαλλιά τους και τους δονκιχωτικούς ανεμόμυλους!
Ο αρχηγός, οι στενοσύμβουλοι και οι υποτακτικοί του κρύβονται πίσω απ’ το δάχτυλό τους. Το εφεύρημα της αυτοκάθαρσης είναι δικαιολογία για την αποφυγή της … αυτοκριτικής. Χωρίς αυτοκριτική η ΝΔ και ο αρχηγός Αντώνης θα βγαίνουν και απλά θα τσιρίζουν. Η κοινωνία τους γυρίζει την πλάτη γιατί τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ, πίστεψαν ότι η αυτοκριτική οδηγεί το κόμμα σε εσωστρέφεια. Όταν οι ίδιοι, γραφικοί και υπερδεξιοί τύποι, κάνουν τα πάντα για να διατηρούν την φωτιά της εσωστρέφειας. Έτσι συμφέρει την πολιτική του επιτελείου της Νέας Ρηγίλλης. Το φάντασμα της εσωστρέφειας και η απουσία αυτοκριτικής είναι κάποια λύση μπροστά στον κατήφορο που έχει πάρει η απήχηση της ΝΔ στην κοινωνία.
Μια τόσο σκληρή και αδίστακτη κυβέρνηση, δεν έχει αντίπαλο. Τι το καλύτερο για την αξιωματική αντιπολίτευση να προσπαθεί να εξοντώσει εσωτερικούς αντίπαλους. Ασχολείται με κάτι! Έχει πιστέψει άραγε κανένας ότι ...

... στόχος των μυστικοσυμβούλων είναι ο Αλογοσκούφης και ο Βουλγαράκης; Αυτοί είναι πολιτικά νεκροί. Πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή; Δηλαδή το πρόβλημα της κοινωνίας είναι αν θα παραστούν σε μια κομματική φιέστα κάποιοι που έχουν ήδη τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό και δεν βρίσκονται καν στην Βουλή; Κάποιοι που είναι ήδη πολιτικά νεκροί; Όχι βέβαια; Στόχος της σημερινής Ρηγίλλης είναι η απολυταρχική επιβολή των μουχλιασμένων και οπισθοδρομικών ιδεών τους. Του ιστορικά καταδικασμένου εθνικισμού και του πολιτικά νεκρού φτηνού οικονομικίστικου λαϊκισμού. Φυσικά και η απομόνωση(εξόντωση) στο εσωτερικό του κόμματος οποιασδήποτε φωνής αντιστέκεται στην μετατροπή της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης σε ένα ελαφρολαϊκό ΛΑΟΣ ή ένα ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ!
Οι σύμβουλοι του αρχηγού Αντώνη δεν έχουν το σθένος και την βούληση να παραδεχτούν την πραγματικότητα των σκοτεινών και απολυταρχικών ιδεών τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να σώσουν το έθνος και τον τόπο με την περιχαράκωση των οπαδών τους σε ξεπερασμένες αντιλήψεις και την επιστροφή της Ελλάδας σε σκοτεινές εποχές, όπου κυριαρχούσε η μούχλα, ο φόβος και η καχυποψία στην κοινωνία. Δεν είναι μακριά η μέρα που θα θεωρείται από σκληρούς σαμαρικούς, εχθρός του έθνους, όποιος αρνείται την ορθότητα των απόψεών τους. Ήδη συμβαίνει στην σαμαρική μπλογκόσφαιρα!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :