Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ο αρχικλαμπίστας... Μενέλαος

Είναι προκλητικό να μιλά αυτός για ανάγκη κατάργησης των κλειστών clubs του κόμματος, σήμερα στο Προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης. Είναι εξοργιστικό, ο άνθρωπος που διευθύνει ακόμα ένα κόμμα το οποίο έχει σαθρές βάσεις, να δίνει συμβουλές για το πως η ΝΔ θα προχωρήσει στο μέλλον, όταν η συμβολή του στην συντριπτική ήττα είναι καθοριστική.
Είναι γελοίο, άνθρωποι που έρχονται από βεβαρυμένο παρελθόν, αφού ποτέ στην ουσία δεν...

εργάστηκαν υπέρ του κόμματος αλλά του εαυτού τους, να μιλούν για μια νέα Νέα Δημοκρατία.
Είναι υποκριτικό, ενώ δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ακόμα στη θέση του Διευθυντή του κόμματος όπου παραμένει για λόγους ισορροπιών, να μιλά για τους τρόπους που στο κόμμα θα έρθει η ισορροπία και η προοπτική.
Έχοντας σε όλα τα private clubs της Νέας Δημοκρατίας των τελευταίων ελεύθερη πρόσβαση και ...

...επιρροή, έχοντας καθημερινή συμμετοχή σε πρωινούς καφέδες, έχοντας δύναμη επιβολής προσώπων σε γραμματείες πολιτικών σχεδιασμών, έχοντας από κοινού σχεδιάσει την προεκλογική εκστρατεία των τελευταίων εκλογών, εκ του αποτελέσματος και δημοκρατικά θα έπρεπε να του στερείται η δυνατότητα εκφοράς δημόσιου και θρασύτατου λόγου.
Είναι λυπηρό, άνθρωποι που κατεξοχήν χρησιμοποίησαν τον παραγοντισμό, τον μικρολομπισμό και την μικροπολιτική, να σηκώνουν το δάκτυλο και να μιλούν από βήματος. Είναι εξοργιστικό να υπάρχουν σ' αυτό το κόμμα, άνθρωποι που το μετέτρεψαν σε απόκομμα. 

/ / Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη / / 

Δεν υπάρχουν σχόλια :