Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τα κόλπα του Χριστοφοράκου και οι περίεργες διαρροές «ημερολογίων»

Χριστοφοράκος, διαπλοκή, ατζέντες και κασέτες.
Ξέρετε για τον Χριστοφοράκο. Αυτόν που τα έδινε στα κόμματα και σήμερα κανένας δεν παραδέχεται ότι τον ξέρει. Είναι περιττό να σας πούμε ότι πολλά χρόνια τώρα λειτουργεί με φόντο τη …. σωτηρία της ψυχής του! Λέμε τώρα γιατί μόνο το τομάρι του θέλει να σώσει και αδιαφορεί πλήρως για όσους επιθυμεί με τόσο μεγάλη σπουδή να κάψει, μέσω διαρροών, ημερολογίων, τεφτεριών και καλυμμένων ανακρίσεων. Το σκάνδαλο Siemens δεν έσκασε τώρα. Απασχολεί πολλά χρόνια την Αμερικάνικη και Γερμανική δικαιοσύνη και οι επιπλοκές του ακουμπούν πάρα πολλές χώρες. Με σχεδόν ταυτόσημο τρόπο.
Ξέροντας όμως τόσα χρόνια ότι κάπου του την έχουν στημένη φυσικά και φρόντισε να φορτώσει τις ατζέντες του με ονόματα, νούμερα και ραντεβού, που κανένας δεν εγγυάται την ορθότητά τους. Έχει στήσει ο κύριος αυτός ένα παιχνίδι εντυπώσεων που παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας με σκοπό την ….. δικαίωσή του. Καίγοντας επιλεκτικά κάποια άτομα που κανένας δεν είναι βέβαιος ότι λέει την αλήθεια. Έτσι και τώρα είναι σίγουρο ότι επιλεκτικά προσπαθεί να κάψει κάποιους. Όσους δεν χρειάζεται το ....
..... σύστημα της διαπλοκής. Σίγουρα δεν αποκαλύπτει τους πραγματικούς ενόχους, καλύπτοντας έτσι και την προσωπική του ανάμιξη. Σεβασμός μεταξύ απατεώνων αλλά και προστασία των διαπλεκομένων συμφεροντων μια και η γη της διαπλοκής δεν σταμάτησε να γυρνά επειδή συνελήφθη ο Χριστοφοράκος; Συνεχίζει τη δράση της, απρόσκοπτα.
Ο άνθρωπος έμαθε στα κόμματα να παίρνουν μίζες και να κάνει τις δουλειές του. Ζούσε ριψοκίνδυνα και μέσα στο ψέμα. Είναι σίγουρο ότι θα επεδίωκε να έρθει σε επαφή με πλήθος προσώπων που συμμετείχαν στο παιχνίδι ή βοηθούσαν στη θολούρα κάθε υπόθεσης. Εδώ βρίσκεται το μυστικό του. Οργάνωσε ένα σχέδιο διάσωσης που θα θόλωνε τα νερά. Δεν είχε κανένα λόγο να διευκολύνει τις έρευνες. Έχει κάθε λόγο να συσκοτήσει την υπόθεση ή να εκβιάσει προς όφελός του τις εξελίξεις. Τα  δικαστήρια θεωρούν άνευ ουσίας ατζέντες, κασέτες και χαρτάκια από τα σκουπίδια. Όλα αυτά παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στις δήθεν αποκαλυπτικές εκπομπές και εφημερίδες χωρίς όμως να σημαίνουν τίποτα. Απλά προστατεύουν τον κύριο στόχο των ερευνών που δεν είναι άλλος από τον Χριστοφοράκο.
Δηλαδή αυτές οι εκπομπές προσφέρουν ουσιαστικά κάλυψη σε έναν από τους μεγαλύτερους   εκμαυλιστές ηθών και ψυχών που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. Γιατί άραγε; Η διαπλοκή στο σύνολό της, αναγκάζεται να προστατεύσει γενικά, τα έργα, τις συμπεριφορές και τις ημέρες της;

Δεν υπάρχουν σχόλια :