Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ο αρχηγός Αντώνης μην ξεχνά. Οφείλει την εκλογή του στον Καραμανλή ….

Αυτά που λέει για τους 800.000 που τον ψήφισαν είναι ιστορίες για αγρίους!

Σήμερα πήρε το πρώτο μήνυμα. Αναμένεται να δούμε πως θα το επεξεργαστούν οι μυστικοσύμβουλοι.

Ο αρχηγός Αντώνης δεν πρέπει να ξεχνά ότι το βαθύ καραμανλικό κόμμα και κράτος, του παρέδωσε τα σκήπτρα της ΝΔ.
Αυτό να το βάλει καλά στο μυαλό του γιατί τώρα είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί την οικονομική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης και να αφήσει τους παλικαρισμούς και τα σούξου μούξου μανταλάκια.
Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το βαθύ κομματικό κατεστημένο ψήφησε Αντωνάκη. Γιατί παρείχε όλα τα εχέγγυα για πλήρη υποστήριξη της καραμανλικής οικονομίας και εν γένει πολιτικής. Κάτι που δεν εξασφάλιζαν από τη Ντόρα, πιο ανεξάρτητη πάντα.
Ο Αντώνης να το πάρει απόφαση και ας υπερασπιστεί το νέο-καραμανλισμό. Όσο και αν θέλει να απογαλακτιστεί (έτσι νομίζει) τόσο πιο βαθιά χώνεται στο κάδρο της πρόσφατης κυβερνητικής θητείας και των καραμανλικών μηχανισμών.
Στο γραφείο του Καραμανλή γελάνε όταν η ...

.... νέα Ρηγίλλης στέλνει διάφορα μηνύματα, όπως, «δεν χρωστάνε σε κανένα», «ούτε στον Καραμανλή» και «χρωστάνε μόνο στους 800.000 που τους ψήφισαν», «δεν πρόκειται να καλύψουν κανέναν στις εξεταστικές» και "όταν λέμε κανέναν εννοούμε κανέναν". Πραγματικά ανοίγουν σαμπάνιες με αυτές τις βλακείες, που δείχνουν ότι το επιτελείο του Αντώνη είναι παγιδευμένο στο «ανοιξιάτικο» παρελθόν και πάσχει από έλλειψη επιχειρημάτων και αδυνατεί να σχεδιάσει συγκροτημένη στρατηγική.
Ο αποτυχημένος σχεδιασμός της επίρριψης όλων των ευθυνών στη Ντόρα, τον Αλογοσκούφη και τον Μητσοτάκη έχει καεί προ πολλού από την εμπάθεια, την αλαζονεία και τα λάθη των φερέφωνων της Νέας Άνοιξης. Και ο Καραμανλής τα έχει πάρει στο κρανίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :