Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Η "Dream Team" της Νεοδεξιάς στο ΒΗΜΑτοδότη...

O κ. Αντ. Σαμαράς θα παραστεί τη Δευτέρα στο ετήσιο show της κυρίας Κατερίνας Παπακώστα. Πρόκειται για την κοπή της πίτας του Τομέα Γυναικών του κόμματος (ο οποίος μοιάζει με πολιτιστικό σύλλογο επαρχιακής πόλης) όπου παραμένει επικεφαλής η πρώην βουλευτής. Ως γνωστόν, ανάμεσα στα καθήκοντα του εκάστοτε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι να συναντά μία φορά τον χρόνο γυναίκες συγκεκριμένης ηλικίας που εξακολουθούν να αντιγράφουν το στυλ της «Δυναστείας».

***
Μία ακόμη χειρότερη δοκιμασία περιμένει τον κ. Σαμαρά την ημέρα της... ονομαστικής εορτής του, αύριο Κυριακή (χρόνια πολλά!). Δεν εννοώ ότι θα συνειδητοποιήσει πως το 99% των ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να του τηλεφωνήσουν πέρυσι τον είχαν ξεχάσει. Εννοώ ότι θα μιλήσει σε μια εκδήλωση που δεν φημίζεται για την υψηλή συλλογικότητά της. Αναφέρομαι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, η οποία θα κινήσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.
***
Συνεργάτης μου με ενημερώνει ότι ο κ.
Ι. Μανώλης εξακολουθεί να ασχολείται με τα συνδικαλιστικά και τα νεοδημοκρατικά παρ΄ ότι εκτός Βουλής. Μου λένε ότι η πολυπραγμοσύνη του κ. Μανώλη στο πεδίο των συνδικαλιστών έχει ενοχλήσει τον αρμόδιο τομεάρχη κ. Ι. Βρούτση. Δεν είναι όλα αυτά μια απόδειξη ότι η χώρα διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις;

Από το ΒΗΜΑτοδότη

Δεν υπάρχουν σχόλια :