Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

O Παπανδρέου νομίζει ότι είναι ακόμα αντιπολίτευση;

papan140908tt
«Είμαστε κυβέρνηση ανατροπών και όχι διαχείρισης. Θα πρέπει να πάρουμε σκληρές και δύσκολες αποφάσεις. Θα συγκρουστούμε, αλλά θα φέρουμε αξιοπιστία. Αν μείνουμε στη διαχείριση της καθημερινότητας θα υποστούμε φθορά και θα χάσουμε τα μεγάλα διακυβεύματα. Να μετατρέψουμε την πίεση σε ευκαιρία, ώστε να θεραπεύσουμε χρόνιες ασθένειες στην πολιτική και τη δημόσια ζωή», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη σημερινή άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Μας έχει μπερδέψει πολύ ο κ. Παπανδρέου. Ακομά και ως Πρωθυπουργός μας λέει τα ίδια που έλεγε και προεκλογικά. Αντί να μιλάει με έργα, μιλάει γενικά και αόριστα. Ας μου πεί κάποιος τι κατάλαβε από τα παραπάνω. Νομίζαμε ότι υπήρχε σχεδιο… Εντάξει, πριν τις εκλογές μας το κρατούσε κρυφό, ήθελε να κάνει την έκπληξη. Τώρα όμως γιατί συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο έκφρασης και δεν αποκαλύπτει το σχέδιο του;
Προσωπικά όμως, πιστεύω ότι .....
..... υπάρχει κάποια κατεύθυνση στην πολιτική ΠΑΣΟΚ. Ίσως όχι ολοκληρωμένο σχέδιο, αλλά πολλές αλλαγές έχουν δρομολογηθεί. Προφανώς οι παραπάνω γενικολογίες αποσκοπούν  στον κατευνασμό της κοινής γνώμης. Δεν υπάρχει λόγος να εξαγγείλει κανείς σκληρα μέτρα πρίν τα πραγματοποιήσει και να ξεσηκώσει από νωρίς αντιδράσεις. Ο κ. Παπανδρέου με αυτά που λέει απλά δεν μιλάει. Δεν θέλει να αποκαλύψει, και καλά κάνει, έχει καταλάβει πως λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :