Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Θλιβερός ο Χατζηεμμανουήλ το πρωί στο Mega

Θλιβερή εικόνα παρουσίασε σήμερα το πρωί στο Mega ένα από τα περίφημα golden boys της διακυβέρνησης Καραμανλή. Ένας από τους ανθρώπους που θεωρούνται υπεύθυνοι για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της παραπολιτικής φημολογίας που προκλήθηκε γύρω από το όνομα τους. Αφορμές για την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε σε ολόκληρη την κοινωνία εναντίον τους, ήταν οι παχυλότατοι μισθοί τους και η αλαζονική συμπεριφορά τους.
Η προσπάθεια όλων αυτών να ξαναμπούν στο κάδρο και να ασκούν μέσω τηλεοπτικών εκπομπών κριτική στην κυβέρνηση αποτελεί πρόκληση, αναίδεια και απαιτεί πολύ θράσος. Ο Σαμαράς δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει από όλους αυτούς που αποτελούσαν το διοικητικό κατεστημένο των

.... καραμανλικών στελεχών. Ιδίως όταν όλοι τους τον βοήθησαν να εκλεγεί. Ενδέχεται να υπάρχει και κρυφή συμφωνία για την διατήρηση τους σε υψηλά πόστα στη Ρηγίλλης. Οπότε είναι επόμενο να ψάχνουν ευκαιρίες διεξόδου προς τα γραφεία της Ρηγίλλης. Οι περισσότεροι εξ΄αυτών και ο ίδιος ο Χατζηεμμανουήλ μοίρασαν από τις κυβερνητικές θέσεις που κατείχαν διαφημίσεις πολλών εκατομμυρίων. Χρήμα του ελληνικού λαού φυσικά. Όλα τα blogs π.χ. που είχαν ενθυλακώσει τέτοιες διαφημίσεις έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην πρόσφατη εσωκομματική διαμάχη μεταξύ Μπακογιάννης και Σαμαρά. Όχι τόσο στην προβολή των θέσεων του Σαμαρά αλλά στον πόλεμο λάσπης κατά της Ντόρας.
Περιμένουμε να δούμε με αγωνία τον τρόπο που θα αξιοποιήσει όλους αυτούς ο Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :