Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Ρόβλιας. Σιγά σιγά ρε παιδιά, μη βιάζεστε!


Ένας από τους τιμητές της πολιτικής ζωής του τόπου, ένας μονομάχος της κάθαρσης, αιτήθηκε παραίτηση και η παραίτηση έγινε δεκτή.
Τα προβλήματα και οι παραιτήσεις ξεκίνησαν στην κυβέρνηση του Πασόκ με το καλημέρα. Στην προηγούμενη κυβέρνηση είχε περάσει ένα ολόκληρο εξάμηνο για να αρχίσουν να δημιουργούνται προβλήματα. Ουσιαστικά μετά από δύο χρόνια άρχισαν οι πραγματικές συγκρούσεις. Τώρα τρέχουν γρήγορα να καταρρίψουν όλα τα ρεκόρ.
Δεν μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά μια και ο Ρόβλιας είχε κάμει σημαία του «αγώνα» του, την αξιοκρατία και τον πόλεμο στα «γαλάζια παιδιά». Κάθε διορισμός ήταν σκάνδαλο και ..... .....οπωσδήποτε, χωρίς καμιά αμφιβολία, ο διορισμένος ήταν κάποιο «γαλάζιο παιδί». Τώρα με χαρτάκια απαιτούσε μεταθέσεις στρατιωτικών και αστυνομικών. Στην επόμενη στάση, έτσι όπως πήγαινε, θα ανεβοκατέβαζε στρατηγούς!
Στο καλό κ. Ρόβλια και να μας γράφετε. Πιστεύουμε στα νέα σας «καθήκοντα» να έχετε ευχέρεια χρόνου ώστε να διακρίνεται τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια :