Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε τα πιο "γελοία" άρθρα


Τα 75 πιο "γελοία" άρθρα που δημοσιεύτηκαν για την ίδια μέσα στο 2009 παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μόνο φέτος είδαν το φως της δημοσιότητας περισσότερα από 13.000 άρθρα, πολλά από τα οποία ήταν "εντελώς γελοία ή απλώς επιθετικά".

"Κρατήσαμε όσα θεωρήσαμε γελοιωδέστερα" γράφει το κείμενο παρουσιάζοντας τα "75 πιο ανόητα άρθρα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς".
Στον κατάλογο περιλαμβάνεται το ρεπορτάζ μιας αγγλικής εφημερίδας που αποκαλύπτει ότι η ... οικογένεια της τραγουδίστριας έτρωγε σκίουρους όταν περιπλανιόταν με τροχόσπιτο, την εποχή που η ίδια ήταν παιδί.

Σε άλλο ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι η σταρ εγκατέστησε μια μπάρα για στριπτίζ σε δωμάτιο ξενοδοχείου για να κρατιέται σε φόρμα.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης της εφημερίδας έλεγε ότι "η Μπρίτνεϊ λατρεύει να χορεύει γύρω από την μπάρα" προσθέτοντας ότι "θέλει να μπορεί να το κάνει στην ησυχία του δωματίου της".

Την πρώτη θέση πάντως κατέλαβε μια "ιστορία αγάπης: σύμφωνα με την Ντέιλι Μίρορ, η Μπρίτνεϊ φλέρταρε με τον Ινδό χορογράφο Σαντίπ Σοπαρκάρ, πληροφορία που η ίδια χαρακτηρίζει απλώς φαιδρή.
ΣΚΑΪ : Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε τα πιο "γελοία" άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :