Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Σκληροπυρηνικοί του Σαμαρά ζητούν δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό!...!

Ονειρεύονται "νέες εποχές" μίσους. Ψάχνουν το ιδεολογικό υποκατάστατο του αντικομουνισμού και το βρήκαν στους ... μετανάστες.
Ο σκληρός πυρήνας των υποστηρικτών του Σαμαρά στο internet διακινεί διάφορα logo, συχνά αντίθετα ακριβώς από το περιεχόμενο της άτυπης συμφωνίας του Παπανδρέου με το Σαμαρά. Με πρόσχημα την πίστη που έδειξαν στο «όραμα» του Σαμαρά κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο απαιτούν την υιοθέτηση σκληρής γραμμής σε όλα τα θέματα που τους "προβληματίζουν".
Π.χ., «να αλλάξει το σύνταγμα των Σκοπίων». Πόσο ωραίο ακούγεται και ταυτόχρονα πόσο λαϊκίστικο. Πολύ εύκολο να το λες. Αλλά πως θα γίνει αυτό; Με πυγμή, υπαινίσσονται οι σκληροί του Sam Αντώνης. Τώρα τι θα πει αυτό δεν διευκρινίζουν ξεκάθαρα. Όλες οι χώρες του πλανήτη θα αναγνωρίζουν τα Σκόπια (εξαιτίας κυρίως του Σαμαρά, να μην ξεχνιόμαστε) και εμείς θα έχουμε ….. πυγμή.
Έτσι και στην περίπτωση των μεταναστών. Ένα σημείο όπου ο Σαμαράς ταυτίζεται απόλυτα με το αμερικάνικο νομοθετικό σύστημα, όπως ακριβώς και ο Γιωργάκης. Σύστημα που το έχουν σπουδάσει στη νεοφιλελεύθερη σχολή του Άμχερστ. Τώρα να εθελοτυφλούν οι οπαδοί του Σαμαρά και να απαιτούν από τον Antonis να υιοθετήσει την σκληρή τους γραμμή, μοιάζει με ανεκδιήγητο δονκιχωτισμό. Ψάχνουν για ψύλλους στα άχυρα. Άντε τώρα να τους πεις ότι το παιχνίδι είναι στημένο από πλευράς Γιώργου και Αντώνη. Προβλέπουμε ότι θα διαψευστούν γρήγορα και θα προσγειωθούν ανώμαλα!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :