Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Οργή για τη μασκαράτα...

Οργή, αγανάκτηση και απορία μου προκάλεσε η συνέντευξη του πρώην Βουλευτού κ. Μιχάλη Λιάπη στο σημερινό «Κόσμο του Επενδυτή»!
Ποιος... μίλησε; Ο Μιχάλης Λιάπης! Ο άνθρωπος που με τις ύποπτες «σχέσεις» και συναλλαγές με τον Χριστοφοράκο, με τα γνωστά ταξίδια στη Γερμανία το 2005 παρέα με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, κατάφερε να μετατρέψει -με την βοήθεια και των ΜΜΕ που σήμερα υποστηρίζουν το Σαμαρά… - το σκάνδαλο Siemens από σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ σε «σκάνδαλο ΝΔ»! Επί… δύο βδομάδες ασχολούμασταν με το αν ο κ. Λιάπης πήγε μαζί με το Χριστοφοράκο στη Φραγκφούρτη, εάν πήγε με… αεροπλάνο ή με τα πόδια, εάν του πλήρωσε τα εισιτήρια η Siemens ή όχι, εάν, εάν… Η ζημιά έγινε και μέτρησε καθοριστικά σε βάρος της ΝΔ, κάτι που αμέσως καταγράφηκε στις τότε δημοσκοπήσεις!
Και έρχεται σήμερα ο κ. Λιάπης -που προεκλογικά «άδειασε» τον ξάδελφό του Κώστα Καραμανλή, φυγομαχώντας από τον αγώνα και καταγγέλλοντας τον πρ. πρωθυπουργό, ούτε λίγο ούτε, πολύ ως... βλάκα!- να επιρρίψει… «ευθύνες» στην κ. Μπακογιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα; Και να εξισώσει θρασύτατα τις υποτιθέμενες αυτές «ευθύνες» με την αποστασία και προδοσία του Σαμαρά το 1993; Με τον πόλεμο του τελευταίου ενάντια στην Παράταξή μας επί δέκα τουλάχιστο χρόνια;
Τι είδους «ηθική» είναι αυτή που εκφράζει και υπηρετεί ο κ. Λιάπης; Ο οποίος μάλιστα έχει το θράσος να… καταδικάζει την «οικογενειοκρατία»;!;! Ποιος; Ο άνθρωπος που αν δεν ήταν πρωτανιψιός του Εθνάρχη Καραμανλή και πρώτος εξάδελφος του απερχόμενου Προέδρου της ΝΔ δεν θα τον έπαιρναν ούτε για… κλητήρα!!!
Επειδή το θράσος και η αμετροέπεια των υποστηρικτών του κ. Σαμαρά έχει ξεπεράσει πια και τα πιο ακραία όρια, εμείς που καθημερινά δεχόμαστε αυτές τις αήθεις και προκλητικές παρεμβάσεις γινόμαστε όλο και πιο εδραίοι και σταθεροί στην απόφασή μας να πούμε στις 29 του Νοέμβρη ένα βροντερό ΟΧΙ στο «σύστημα ΠΑΣΟΚ-Σαμαρά-αποτυχημένων» που απεγνωσμένα πασχίζει να επιβάλει τον ΠΡΟΔΟΤΗ της Παράταξής μας ως αρχηγό μας!!!
Αιδώς, Αργείοι!

Κωνσταντίνος Παντελίδης, Πειραιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :