Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Βραχυκύκλωμα τάσεων στο ΠΑΣΟΚ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι μέλλει γενέσθαι με τις «τάσεις» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Το λέω επειδή δεν πέρασε ασχολίαστη η παρατήρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου για «ευκαιριακές παρέες» που εμφανίζονται ως ...


τάση ή ως ρεύμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ρεύματος την Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, λέγοντας ότι πρόκειται για «μια προσπάθεια με βάθος και παράδοση».
ΠΑΝΤΩΣ, στο νέο της φυλλάδιο η Αριστερή Πρωτοβουλία δηλώνει με παρρησία: «Είμαστε Σοσιαλιστές. Είμαστε Πατριώτες. Είμαστε Δημοκράτες. Είμαστε Προοδευτικοί. Είμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν το κρύβουμε». Αμήν.
ΤΟ «ΤΣΑΪ» όμως στο Κέντρο της Αθήνας γέμισε και ο παράπλευρος δρόμος έκλεισε από τους μεταρρυθμιστές «γκρούπις» του Ηλία Μόσιαλου το απόγευμα της Παρασκευής. Αναφέρομαι στη συνάντηση γνωριμίας της Δυναμικής Ελλάδας, του φορέα που δημιούργησε ο Μόσιαλος διαδικτυακά και ο οποίος μετρά ήδη πάνω από 2.500 φίλους. Εντός της εβδομάδας μαθαίνω ότι θα βγει στον αέρα η ιδρυτική διακήρυξη, ενώ απέκτησε και λογαριασμό στο twitter: @dynamikiellada.

Μικροπολιτικός // ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :