Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Γιωργάκης στέλνει μήνυμα στον Βενιζέλο:κουμάντο κάνω εγώ στο ΠΑΣΟΚ!

Νέος κλειδοκράτορας μας προέκυψε!
Γιατί να σκάσει ο Γιωργάκης να τρέξει στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ; Με το πρόσχημα της βράβευσής του στην Ρόδο για την (άκουσον άκουσον!) "συνεισφορά του στον τομέα της ...

προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο" (πού την είδαν άραγε την τεχνολογία στα σχολεία του Γιωργάκη;) έκατσε Ρόδο και έτσι γλύτωσε τις κραυγές του Μπένι! 
Ο Γιωργάκης ψοφά για διακρίσεις και βραβεία! Ήταν γι' αυτόν ιδανική ευκαιρία να απουσιάζει σήμερα από την Αθήνα. Είχε κανονίσει πάντως να μην αλλάξουν σύμβολα και ονόματα στο ΠΑΣΟΚ γιατί κουμάντο κάνει η Οικογένεια Παπανδρέου και ο Μπένι ν' αφήσει τα ψόφια. 
Ό,τι αλλαγές γίνουν, αποφασίζονται σε στενό οικογενειακό κύκλο (παρασύμβουλοι, θεία βρέφη και κολλητοί) και στον κύκλο "των χαμένων σοσιαλιστών" δεν ανήκει ο (σκέτο χαμένο) Μπένι στον οποίο επιρρίπτονται εξ' ολοκλήρου, οι ευθύνες για την τεράστια εκλογική αποτυχία του "κινήματος"! 
 Ο Γιωργάκης βλέπετε περνά ξανά στο απυρόβλητο και ετοιμάζεται για την μεθεπόμενη μέρα. Και στέλνει μήνυμα ότι έχει στην κυβέρνηση τον συμφοιτητή του, από όπου αναμένεται κάθε μορφής στήριξη. 
Δεν μετέφεραν βλέπετε οι Πασόκοι, τζάμπα τα λεωφορεία στις εσωκομματικές της ΝΔ; Υπήρχε μακροχρόνιο σχέδιο αλληλοϋποστηριξης των Συμφοιτητών του Άμχερστ... ! Και θα το δούμε και αυτό το εφιαλτικό σενάριο σύντομα να ξετυλίγεται στα μάτια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :