Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Twitter επίθεση Λοβέρδου στον #suriza ... για τα φάρμακα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε επίθεση στον suriza (το σωστό είναι syriza_gr) με αφορμή μια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το φάρμακο Σύμφωνα με την ανακοίνωση :
"...Η οικονομική κατάρρευση του ...


ΕΟΠΥΥ υποχρεώνει εκατομμύρια ασφαλισμένους να πληρώνουν από την τσέπη τους και οδηγεί σε οικονομική ασφυξία φαρμακοποιούς και γιατρούς. Την ίδια ώρα τα κερδοσκοπικά συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου οργιάζουν δημιουργώντας επικίνδυνες ελλείψεις σε απαραίτητα φάρμακα. Η υποχρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, η οικονομική κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, η απουσία εθνικής φαρμακοβιομηχανίας και φαρμακαποθήκης, οι εξωφρενικές υπερτιμολογήσεις φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις μεγάλες πολυεθνικές και οι παράλληλες ανεξέλεγκτες εξαγωγές φαρμάκων είναι προβλήματα που, αν δεν αντιμετωπιστούν, δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική πολιτική φαρμάκου".
Και η άμεση απάντηση του Λοβέρδου
"Όταν κάναμε την προσπάθεια και τελικά επιστρέψαμε 2 δις στους πολίτες από την σπατάλη στο φάρμακο εσείς αντιδρούσατε". "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα !Όταν τα έλεγα εγώ αυτά λέγατε ότι κινδυνολογώ". "Χαίρομαι που έστω και τώρα ο @suriza_gr το κατάλαβε!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :