Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο Παπαγιάννης

Με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη ο δημοσιογράφος, Γιάννης Παπαγιάννης.
Ο Γιάννης Παπαγιάννης είχε ...


αναρτήσει στο μπλογκ Fimotro φωτοτυπία απόδειξης 50.000 ευρω, πόσο το οποίο υποστηρίζει ότι έλαβε ο κ. Βαξεβάνης απο την ΕΥΠ.
O Κώστας Βαξεβάνης από την πλευρά του κατήγγειλε ότι η απόδειξη είναι πλαστή και κατέθεσε μήνυση στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου, ενώ, παράλληλα έδωσε και κατάθεση στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

1 σχόλιο :

Unknown είπε...

Συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμηση ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης
Συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, έπειτα από μήνυση που επέβαλε σε βάρος του στον εισαγγελέα, για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση, ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης.

Η μήνυση αφορά στη δημοσίευση, στο blog fimotro, εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ότι ο Κ. Βαξεβάνης έχει λάβει χρήματα από την ΕΥΠ.

Σημειώνεται, ότι με ανακοίνωσή της η ΕΥΠ διέψευσε τη γνησιότητα του εγγράφου και του ισχυρισμούς της ανάρτησης του blog.

Με εντολή του εισαγγελέα ο Γ. Παπαγιάννης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας, και τις προσεχείς ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία.

Πηγή: ΑΜΠΕ