Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Έφαγε πόρτα ο τρελο-Τσίπρας από Μέρκελ και Ολάντ. Τσούζει Αλέξη;

Αρνήθηκαν οποιαδήποτε συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα ο νεοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος, Φρ. Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ. 
Στην πρώτη περίπτωση - όπου τη συνάντηση ζήτησε ο ...


επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ - τα Ηλύσια Πεδία απάντησαν ότι «συναντήσεις του Γάλλου προέδρου με αρχηγούς κομμάτων δεν προβλέπονται από το πρωτόκολλο».
Ανάλογη ήταν η απάντηση και του Γερμανού κυβερνητικού εκπροσώπου, Στ. Ζάιμπερτ, όταν ρωτήθηκε στο briefing για το ενδεχόμενο συνάντησής της με τον κ. Τσίπρα. «Η καγκελάριος υποδέχεται μόνον πρωθυπουργούς και αρχηγούς κρατών», είπε.

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για την πορτα που εφαγε το καρακιτσαριο της ΜΙΖΕΝΣ απο τη Βουλη θα πεις τιποτα; Γυριζουμε στη ΝΔ; Κωλοτουμπεισον; Κομανετσι;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θα μας πεις για τις μίζες που έχουν πάρει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ από την Siemens σε βαλίτσες με ευρώ; Μέχρι πότε θα ασχολείστε με το δάχτυλο και δεν θα βλέπετε το φεγγάρι;

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο καλολαδωμένοι συνδικαλιστές στον ΟΤΕ ήταν του ΣΥΡΙΖΑ (λ'ογω φαιοκόκκινου φασισμού). ή μήπως κάποιοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν; Η εθελοτυφλία όταν αφηνιάζει καταντά γραφικότητα Τσίπρα!

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε τσουτσεκι της Ντορας; Σε ετσουξε η ΜΙΖΕΝΣ;;;

Να πω για τα ψυγεια που μοιραζε η δικια σου στο Καρπενησι;;;

Ξερω πολλα. Και ονοματα!!!!!!!!!!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πηρε ουτε βιδα απο τη ΜΙΖΕΝΣ

Ανώνυμος είπε...

Βίδα σίγουρα δεν πήρε (γι' αυτό και ο τρελο-Αλέξης τα 'χει χαμένα...) αλλά πήρε μαύρες βαλίτσες!

Ανώνυμος είπε...

Να πας ρωτήσεις φιλαράκο τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΤΕ από που τα έπαιρναν. Δεν τα έπαιρναν μόνο οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ και στον ΟΤΕ γινόταν της ... κοινής το κάγκελο. Και μη νομίζεις ότι δεν υπάρχουν στοιχεία; Να αποτανθείς στα πρακτικά των γερμανικών ΄πων δικαστηρίων. Απλά τα δικά μας μέσα κρύβουν το βάθος της διαφθοράς των συνδικαλιστών του ΟΤΕ ... ! Του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου!
Ταούζει έ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακισμενα του τσιριζα φέρτε ενα δικαστικό έγγραφο που να αποδεικνύει οτι τα πειρε η Ντορα απο τη Ζιμενς και μετα να μιλάτε.

Ειναι δυνατόν η κρατικοδίαιτη Ζιμενς που εριξε τον Μητσοτακη μετά να δωροδοκούσε τα παιδιά του??

Αλλα τετοιοι γκεμπελισκοι που ειστε μια ζωη πετάτε και ξαναπετατε σπέκουλες νομίζοντας οτι ολο κατι θα μείνει...

Τα στελέχη του Συριζα έφαγαν και το 1989 που υπουργοποιήθηκαν με τις συντάξεις στους μαϊμού αντιστασιακούς και τις προσλήψεις αριστερών στο δημόσιο και αλλα και επισης έφαγαν επι Παπανδρεα & Σημιτη οταν ηταν συνδικαλες στα σωματεία και γενικοί γραματεις στα υπουργεία.

ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΧΑΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!