Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Θαύμα! Μυστηριώδης εμφάνιση Τσίπρα στη φωτό του Άμχερστ!

Το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ξαφνικά στην περίφημη φωτογραφία των τεσσάρων συμφοιτητών της Βοστώνης, σα να λύθηκαν τα μάγια που το κρατούσαν σβησμένο τόσες δεκαετίες!
Στην αρχή της χθεσινής ...


βραδιάς, ήταν απλώς μια υπόλευκη σκιά, που θα μπορούσε να την περάσει κανείς και για σημάδι της φθοράς του χρόνου. Όσο περνούσε όμως η ώρα και το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ παγιωνόταν, τόσο ξεπρόβαλε καθαρότερα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, η εικόνα του 5ου μέλους της παρέας των φοιτητών, που για αδιευκρίνιστους λόγους τα προηγούμενα χρόνια είχε «εξαφανιστεί» από την φωτογραφία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αστρολόγους, η «εμφάνιση» του Αλέξη Τσίπρα στη φωτογραφία, οφείλεται στη χθεσινή Πανσέληνο που «έλυσε» τα μάγια και έφερε στην επιφάνεια αλήθειες που όλοι θέλαμε να κρύψουμε. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι το πρόσωπό του, βρισκόταν πάντα εκεί, αλλά εξαιτίας μιας απροσδιόριστης ομαδικής τύφλωσης δεν το βλέπαμε.

Όπως και να ‘χει όμως, με την χθεσινή αποκάλυψη, αλλάζουν τα δεδομένα του πολιτικού σκηνικού και δρομολογούνται εξελίξεις, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι (ακόμα και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ) που θεωρούν πλέον τον Αλέξη Τσίπρα «μέλος της Ελίτ» που τους παραπλάνησε εσκεμμένα και που δεν έχει καμμία διάθεση να την ανατρέψει όπως τους είχε υποσχεθεί. 
Μάλιστα στηρίζουν τον ισχυρισμό τους στο γεγονός ότι ήδη, αντί να μιλάει για «βίαιη ανατροπή του Μνημονίου» όπως έκανε πριν τις εκλογές, χρησιμοποιεί το ηπιότερο «σταδιακή απαγκίστρωση».

Από την πλευρά του πάντως ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή του στη συνωμοσία και δηλώνει ότι η φωτογραφία παραποιήθηκε σκόπιμα από τους πολιτικούς του αντιπάλους, με στόχο να τον διασύρουν και να τον «εντάξουν» στην ίδια εικόνα με αυτούς που «οδήγησαν τον λαό στη δυστυχία».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

/www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :