Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Ψυχάρης θέλει αυτοδυναμία … Σαμαρά! Το πολυπαινεύει το σπίτι του!

Στο σημερινό του άρθρο ο Ψυχάρης δίνει τα ρέστα του υπέρ Σαμαρά και κατά όσων τολμούν και ζητούν συνεργασίες και συγκυβερνήσεις! Χαρακτηρίζει μάλιστα όλα αυτά τα σενάρια ως ... Σενάρια Πολιτικής Ανοησίας! Όλες οι συγκυβερνήσεις στις ....


ευρωπαϊκές χώρες και οι Ευρωπαίοι είναι ... ανόητοι! Θα πάει ο Ψυχάρης να τους ανοίξει τα μάτια και που ξέρεις; Θα τους κάτσει κανά Σαμαρά … πρωθυπουργό! Ο Ψυχάρης είναι πολύ δυσαρεστημένος που οι Ευρωπαίοι και εσχάτως οι έλληνες προτιμούν συμμαχικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις …!
Στο μυαλό του Ψυχάρη, στην Ευρώπη οι συγκυβερνήσεις επιβάλλονται από όσους δεν έχουν την δυνατότητα να εκλεγούν αυτοδύναμοι άρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα διαλόγου και διαβούλευσης: «Διότι τι καλύτερο από το να είσαι ένα µικρό κόµµα και παρά το ασήµαντον της καταγραφόµενης πολιτικής δυνάµεώς σου να καλείσαι σε διαβουλεύσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας». 
Απαγορεύει στα μικρά κόμματα ο Σταυροψυχάρης να … ομιλούν! Όχι και να διαβουλεύονται; 
Ιδίως όταν οι περισσότεροι εκ των οποίων ζητάνε συνεργασίες προέρχονται από διασπάσεις άρα ακόμη χειρότερα γι’ αυτούς, τους «προθύμους»! 
Αυτός δηλαδή που ξεδιάντροπα ζητά αυτοδυναμία Σαμαρά, δεν είναι «πρόθυμος»; Τον τραβάνε με το ζόρι για να κάμει το γιότ του υπουργό; 
Γι’ αυτό διαμαρτύρεται για τον κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων. Δεν μας λέει όμως ποιος ευθύνεται γι’ αυτόν τον κατακερματισμό της Δεξιάς. 
Μήπως ο Αντωνάκης Σαμαράς; Γιατί έτσι λένε τα στοιχεία! 
Οι υπερβολικές φιλοδοξίες των προσώπων που έχει επιλέξει ο Σαμαράς στο επιτελείο του, οδήγησαν ένα μεγάλο κόμμα στην καταστροφή, την περιχαράκωση και την διάσπαση. 
Το επιτελείο του Σαμαρά κατάργησε το διάλογο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ...
Τελικά ένας ηγέτης κρίνεται και για τα πρόσωπα που επιλέγει ως συμβούλους και για τις τελικές επιλογές, στις οποίες τα πρόσωπα αυτά τον οδηγούν! 
Κάτι που ίσως διαφεύγει του κ. Ψυχάρη γιατί στα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο Αρχηγός Αντώνης βρίσκεται και ο γιός του! Αν δεν παινέσεις δηλαδή το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε πλακώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :