Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Απόστολος Σίσκος. Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία στη Β' Αθηνών !

Δεν είμαι «επαγγελματίας πολιτικός». Προτιμώ την ιδιότητα του νέου ανθρώπου που προσπαθεί καθημερινά να δημιουργεί νέους ρόλους. Αυτούς που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει ανάγκη η ...


νέα πραγματικότητα. 
Ρόλους σύγχρονους, ελεύθερους και παράλληλα ανατρεπτικούς. Ρεαλιστικούς, ανθρώπινους αλλά και γεμάτους ώριμη σκέψη. Ζητώ την ψήφο σας για έναν απλό λόγο: γιατί πιστεύω ότι σήμερα είναι ο κατάλληλος χρόνος, όλοι μαζί, από απλοί και απόμακροι σχολιαστές της επικαιρότητας να προσπαθήσουμε να συμβάλουμε ενεργά, με τις εμπειρίες και τις ιδέες μας στην αλλαγή της κοινωνικής πραγματικότητας.

Βιογραφικό Σημείωμα
Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Γεωπόνος στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στη διαχείριση περιβάλλοντος στο Wageningen University στην Ολλανδία.
Επαγγελματικά, ξεκίνησα τη καριέρα μου στο χώρο των ειδικών εκδόσεων πληροφορικής από το 1999 έως το 2004. Στη συνέχεια ίδρυσα δύο εταιρείες που ασχολούνται με τα θέματα της βιομηχανικής ρύπανσης και... της κλιματικής αλλαγής, της υγείας και ασφάλειας στην εργασία και της οργάνωσης επιχειρήσεων. Στις εταιρείες αυτές, συνεργαζόμαστε 15 συνολικά επιστήμονες (M.Sc. & PhD).
Εδώ και μερικά χρόνια, δουλεύουμε στα Βαλκάνια, στη Κύπρο και στις αραβικές χώρες.
Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του ΔΣ της MKO ECOCITY.

Δεν υπάρχουν σχόλια :