Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Δικαιώθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η Συμμαχία είχε ξεκινήσει τον πόλεμο κατά των επιχορηγήσεων στην ΔΕΗ [video]

Το μέγα σκάνδαλο των επιχορηγήσεων στην ΔΕΗ είχαν αποκαλύψει στον ελληνικό λαό, η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε ανύποπτο χρόνο. όταν μόνη της η Ντόρα Μπακογιάννη τα έβαζε με το ...



τέρας της συνδικαλιστικής διαπλοκής. Οι εξελίξεις δικαίωσαν τους αγώνες της Συμμαχίας στην υπόθεση των επιχορηγήσεων μιας δεκαετίας όπου εμπλέκονται τρεις κυβερνήσεις!
Οι διάφοροι Φωτόπουλοι νόμιζαν και νομίζουν ότι η ΔΕΗ είναι το μαγαζάκι τους. Ιδιοκτησία τους. Το θέμα έσκασε πέρυσι με την επιδότηση που έδωσε η κυρία Μπιρμπίλη στους συνδικαλιστές για ... μελέτες και ξεπερνούσε τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ η κρίση και η ύφεση κυριαρχούσαν στην ελληνική κοινωνία!
Έτσι οι κυβερνήσεις έγλυφαν τους συνδικαλιστές για να «μην κατεβάζουν τους διακόπτες». Τα δέκα τελευταία χρόνια «πήραν» πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. Πολλά λεφτά! Για συνδικαλιστικές αγαθοεργίες, αλλά ποιος μας διαβεβαιώνει ότι έχει ίνει σωστή διαχείριση; Από τους εργατοπατέρες περιμέναμε σωστή διαχείριση; Με τίποτα! Από τα τρωκτικά; Πράσινα και γαλάζια;
Να γιατί τα έβρισκαν τελικά πράσινοι και γαλάζιοι κρατιστές. Διότι διαχειρίζονταν με απόλυτη συνεργασία κρατικές επιχορηγήσεις. Καταρράκτες από ευρώ, που δεν ξέρουμε ούτε τί έγιναν, ούτε πού τοποθετήθηκαν. Μόλις άρχισε ο εισαγγελέας να βρίσκει τι έγιναν! Και το σκάνδαλο αποδεικνύεται περίτρανα! 
Εάν αυτό γίνονταν σε συνδικάτο ιδιωτικής επιχείρησης, δηλαδή να πληρώνει ο εργοδότης τους συνδικαλιστές, αυτομάτως τους κατατάσσουμε στους πουλημένους και μπουκωμένους από την εργοδοσία.
Γιατί να μην βγουν στη φόρα το πόθεν έσχες των εργατοπατέρων και λοιπών Φωτοπουλαίων και των συγγενών τους; Είμαστε σίγουροι ότι ο Εισαγγελέας θα έβρισκε λαβράκια διαπλοκής και διαφθοράς!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Μένει να δούμε αν ο λαός θα επιβραβεύσει τη Ντόρα ή αν θα συνεχίσει να επιβραβευει τα κόμματα που κατασπαταλούν το υστέρημα των φορολογούμενων και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Κανένα άλλο κόμμα δεν έχει κάνει τις αποκαλύψεις που έκανε η Δημοκρατική Συμμαχία.