Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αποδείχθηκε ότι έπρεπε να είχαμε κάνει όσα οι Φιλελεύθεροι μας έλεγαν πριν από 20 χρόνια...

του Θόδωρου Αθηναίου
Τούτες τις δύσκολες ώρες, για το καλό της Ελλάδας, ελπίζω ο λαός να έχει ωριμάσει τόσο ώστε να καταλάβει πως είναι γελοίο να συζητάμε «ποιος θα είναι... μεγαλύτερος μέχρι τις εκλογές».
Πρόκειται για ...


παιδικές κουβέντες χωρίς αξία, που δεν αξίζουν να γίνονται από σοβαρούς ανθρώπους και σε κάθε περίπτωση δεν αφορά το μέλλον της Ελλάδας, αλλά αμιγώς τα κόμματα.
Τα κόμματα οφείλουν να φέρουν σοβαρές προτάσεις, ενώ ο λαός οφείλει να περιοριστεί σε όσους έχουν να του δώσουν μία ουσιαστική εναλλακτική πρόταση, μακριά από πειραματισμούς ή λαϊκισμούς που έγιναν η αιτία να φτάσουν ως εδώ τα πράγματα.

Κατά την γνώμη μου, εκεί ακριβώς πάσχουν η ΝΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αν είχα ένα μαγαζί να το «τρέξει» κάποιος και μου το «έριχνε έξω», θα τον απέλυα και θα προσλάμβανα άλλον.
Αν και ο δεύτερος «το έριχνε έξω», δεν θα ήταν συνετό να επιστρέψω πάλι στον προηγούμενο. Θα απέρριπτα και τους δύο και θα φώναζα να μου το «τρέξει» κάποιος τρίτος με καλύτερες ιδέες από τους δύο προηγούμενους.

Ζούμε τα αποτελέσματα της αποτυχημένης πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΝΔ.
Αποδείχθηκε ότι έπρεπε να είχαμε κάνει όσα οι Φιλελεύθεροι μας έλεγαν πριν από 20 χρόνια.
Ακόμα κι αν κάποιος δεν θεωρεί αυτή την πολιτική σωστή, σίγουρα είναι μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση στο τραπέζι της πολιτικής, σοβαρότερη από το να δοκιμάσουμε τις επιβεβαιωμένα αποτυχημένες απόπειρες των έως σήμερα κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :