Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Χρύσης Ιωάννης: "Γιατί θα συμμετάσχω στις εκλογές…"

Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Νιώθω την υποχρέωση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και να θέσω υπ’ όψιν σας τους λόγους που πήρα αυτήν την απόφαση. 
Η συνεχής αύξηση των ...


οικονομικών προβλημάτων του σύγχρονου Έλληνα λόγω της κακοδιαχείρισης από το πολιτικό μας σύστημα, η ανεργία που μαστίζει την νεολαία μας, το χαμηλού επιπέδου σύστημα περίθαλψης, οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι άνθρωποι με αναπηρία-κάτι για το οποίο έχω πλήρη γνώση διότι και εγώ βιώνω συνθήκες αναπηρίας-, οι συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, οι συνεχείς περικοπές πόρων στην παιδεία, είναι επιγραμματικά οι λόγοι που με ωθούν να ασχοληθώ στις παρούσες εκλογές.

Τα πρόσωπα που γνωρίζουμε στο πολιτικό σκηνικό των τελευταίων δεκαετιών είναι υπεύθυνα για την δραματική κατάσταση όπου βρίσκεται η χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι άνθρωποι να προσφέρουν λύσεις από εδώ και πέρα διότι η λογική τους είναι εγκλωβισμένη σε ένα παλαιοκομματικό μοντέλο, υπεύθυνο για την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας.

Η Πατρίδα μας χρειάζεται νέους ανθρώπους με όνειρα, οράματα και όρεξη για έργο. Ανθρώπους οι οποίοι θα προέρχονται μέσα από την ελληνική κοινωνία και δεν θα είναι κατασκευάσματα των κομματικών μηχανισμών.

Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δεν «δημιουργήθηκα» από το κομματικό κατεστημένο.

Σπούδασα Κοινωνιολογία και Θεολογία και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Κοινωνιολόγου Θρησκείας. Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με έρευνες κατά του κοινωνικού αποκλεισμού.

Κατά την διάρκεια της πορείας μου στο κοινωνικό γίγνεσθαι διαπίστωσα ότι μόνο μέσα από την συμμετοχή στα κοινά όλων μας, δύναται να αλλάξει το δυσχερές περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο…

Αυτοί είναι εν συντομία οι λόγοι που με ώθησαν να συμμετάσχω στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Πρόκειται να πολιτευτώ στην Α’ Αθηνών με τον πολιτικό φορέα της Ντόρας Μπακογιάννη την Δημοκρατική Συμμαχία, η οποία είναι ένα σύγχρονο κοινωνικό, πολιτικό κίνημα αποτελούμενο από ακομμάτιστους, πολιτικοποιημένους ανθρώπους, οι οποίοι κουράστηκαν να είναι απλοί παρατηρητές των εξελίξεων και πήραν την «μεγάλη» απόφαση… Ελπίζω στην συμπαράστασή σας στην προσπάθεια που κάνω.

Με εκτίμηση, Χρύσης Ιωάννης,
Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών-Δημοκρατική Συμμαχία

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

>Καλη επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

>Καλη επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και στη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Γιάννη, για μια Ελλάδα περήφανη με καλύτερη ποιότητα ζωής!