Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Σαμαράς παγιδευμένος στην αντιμνημονιακή ρητορική

Όπως ακριβώς ο Παπανδρέου έχει παγιδευτεί στο «Λεφτά Υπάρχουν», έτσι και ο Σαμαράς έχει παγιδευτεί στο «Όχι στο Μνημόνιο»! Ακριβώς την ίδια αμερικάνικη σχολή επικοινωνιακής πολιτικής ακολουθούν πιστά και οι δύο .....
Στην ανάγκη τους, ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, να επικοινωνήσουν με το 
εκλογικό κοινό, στηριζόμενοι σε ατάκες λαϊκισμού και παραπλάνησης οδηγήθηκαν (αρχικά ο Παπανδρέου και ακολούθησε ο Σαμαράς) στην παγίδα ενός αδιέξοδου δρόμου κινδυνολογίας.
Η οποιαδήποτε επιτυχία της κυβέρνησης (εάν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχίες!) στην Ευρώπη βυθίζει ακόμη περισσότερο τη Νέα ΝΔ στα πολιτικά αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι αισιοδοξία, έργα και ρεαλισμό. Ποτέ άλλοτε η πολιτική δεν είχε ανάγκη την αισιοδοξία και τις αποτελεσματικές λύσεις όσο σήμερα. 
Η κινδυνολογία του Σαμαρά, από μόνη της, βυθίζει την κοινωνία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση. Λες και έχει τζογάρει τα λεφτά του στην καταστροφή της Ελλάδας όπως και οι Οίκοι Αξιολόγησης των Αμερικανών φίλων του!
Ο Σαμαράς θα ήθελε στην πραγματικότητα να μπούμε μόνο στο ΔΝΤ ώστε να ικανοποιηθούν οι κολλητοί του στην Αμερική και οι πράκτορες της Πρεσβείας. Το παιχνίδι τους παίζει. 
Τα «όχι στο μνημόνιο» εξυπηρετούν τα σχέδια της υπερδύναμης που πάντα ήθελε να βάλει χέρι στην ευρωζώνη. Ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης τους έκοψες το δρόμο, που διαρκώς και χωρίς προσχήματα μας υπενθυμίζει ο υπάκουος «φίλος» Αντώνης!

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πάλι με το " Λεφτά υπάρχουν ";; Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό εκθέτει τον Καραμανλή και την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. που έφαγαν τα λεφτά, ενώ έπρεπε να είναι στην θέση τους;;

Η εκτίμηση του Παπανδρέου οφειλόταν στα παραπληνιτικά ψέμματα, την κοροΪδία και τα πλαστά στοιχεία του Καραμανλή και της Ν.Δ.

Από εκεί και πέρα ο Λαός θα κρίνει στις επόμενες Εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς είναι ο μόνος ηγέτης που εγγυάται την σωτηρία της Ελλάδος, της Πατρίδος και του Έθνους.
Επειδή το έχετε καταλάβει προσπαθείτε να τον πολεμήσετε με λύσσα και να εμποδίσετε την Σωτηρία της Χώρας

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμερικανός Πρέσβης μπορεί να λέει ότι θέλει.
Δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ηγέτης της Ελληνική΄ς Δεξιάς, μιλούσε με τον Πρέσβη και τους πράκτορες της αμερικάνικης πρεσβείας.
Είναι γνωστό ότι η Πρεσβεία προωθούσε στην κυβέρνηση τον Παπανδρέου και στην αντιπολίτευση τη Ντόρα.
Ο λαός όμως αποφάσισε διαφορετικά και θα εκδιώξει τις Βάσεις και τους Αμερικανούς από τη χώρα, με την μεγαλειώδη αντίσταση του Αρχηγού μας Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν μας σταματά. Ότι και να λέτε είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να διώξουμε από την χώρα όλους τους πράκτορες του ΔΝΤ και της Ευρώπης.
Η μέρα της Ανεξαρτησίας πλησιάζει.
Η Απελευθέρωση είναι κοντά.
Τρέμετε μνημονιακοί την οργή της Γνήσιας Δεξιάς.

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς.
Μια νέα εποχή έρχεται.
Με τον Αντώνη μπροστά να κατατροπώνει όλους τους εχθρούς-δράκους του Ελληνικού Έθνους, ως νέος Άγιος Γεώργιος Τροπαιοφόρος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΟΧΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΜ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ. Η Μ Ο Ν Η Λ Υ Σ Η ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς θα εισπράξει τα φάσκελλα του αιώνα στις προσεχείς εκλογές!! Η συντριβή και η πανωλεθρία του είναι προδιαγεγραμμένη.

Ο πράκτορας της Αμερικής δεν πρόκειται να κυβερνήσει ούτε στα όνειρά του! Μαγαζάκι του 10% θα την καταντήσει την Ν.Δ. και θα κλαίει με μαύρο δάκρυ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαχλαμαράς το παίζει δήθεν αντιμνημονιακός και όταν πάει στο εξωτερικό να συνομιλήσει με τους εταίρους τους το βουλώνει, δεν λέει κουβέντα για το Μνημόνιο αλλά άρες μάρες κουκουνάρες!

Τον πήραν χαμπάρι στο εξωτερικό και απαξιούν να συζητήσουν μαζί του για σοβαρά θέματα.. Ας διοικεί την Ν.Δ. με τους διεφθαρμένους πρώην υπουργούς της που διέλυσαν την χώρα.

Πρωθυπουργός δεν θα γίνει ποτέ. Την σκόνη του Παπανδρέου θα βλέπει για πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Λ.Κ. ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Λ.Κ. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΣΟΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ; Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΑΦΙΑΚΤΗ ΝΕΝΕΚΟΥ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;