Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Παπανδρεϊκός καβγάς!

Βγάζει τα απωθημένα της κατά του Γ. Παπανδρέου, η Βάσω Παπανδρέου! 
Και τι δεν άκουσε ο … κακομοίρης! 
Στη συνέντευξη που έδωσε στην Real και ...


συζητήθηκε πάρα πολύ έκανε λόγο για «εγκλήματα στη διετία του Γιώργου». Καταγγελία που προκάλεσε την οργή του του πρώην πρωθυπουργού. «Εκτίθεται», ανταπάντησε η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.
Η Βάσω υπενθυμίζουμε έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ (μετά την καταψήφιση του δεύτερου μνημονίου) εκτίμησε ότι …. δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα» και σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή, αλλά εμείς την αποτελειώσαμε».

Η αντίδραση του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού ήρθε με μακροσκελή ανακοίνωση που μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η Πρωταπριλιά και μόνο θα μπορούσε να δικαιολογεί τα όσα δηλώνει σήμερα η κα. Βάσω Παπανδρέου. Είναι προφανές ότι, η κα. Βάσω Παπανδρέου, ήταν απούσα από τη χώρα καθ΄ όλη την περίοδο της Μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή.
..Φαίνεται ότι, η κα. Βάσω Παπανδρέου έχει τους λόγους της να θέλει να αγνοεί αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες και να πλάθει τον δικό της μύθο για τα τεκταινόμενα στη χώρα».

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση της Β. Παπανδρέου, στην οποία σημειώνει ότι «αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, ας προχωρήσει επιτέλους σε ειλικρινή αυτοκριτική ώστε να μην ταυτίζεται το κόμμα με τα πεπραγμένα του. Με την έως τώρα στάση του, δεν βοηθά ούτε τον εαυτό του. Εκτίθεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :