Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Θα ήταν καλύτερα ο Καμμένος να απαντήσει στις σκιές που τον βαραίνουν παρά να κάνει μηνύσεις!

Είναι γνωστό ότι το όνομα του Πανοκαμμένου έχει εμπλακεί σε διάφορες «σκοτεινές» υποθέσεις! 
Όπως την περίοδο του Χρηματιστηρίου (ακούγονταν και το όνομα του Νεονάκη) και ...


διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, όπως τα CDS από τα οποία κάποιοι θα έβγαζαν αμύθητα ποσά (σε δις. ευρώ), αλλά και θεωρίες για το χρέος, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. 
Από τη στιγμή που πηγαίνουμε σε εκλογές, σίγουρα ο δρόμος δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Το σύστημα διαπλοκής "έδωσε" το Μαξίμου στον Σαμαρά και βλέπουν να το χάνει μέσα από τα χέρια του, από βλακώδεις κωλοτούμπες και ανεύθυνες συμπεριφορές! 
Η Συγγρού θα σκαλίσει τα πάντα και θα αντεπιτεθεί με δικές της θεωρίες συνωμοσίας (τα ακροδεξιά σταγονίδια της Συγγρού έχουν τη δική τους ιστορία και ροπή προς συνωμοσίες!). 
Όπως είναι γνωστό θα τον εμπλέξουν με τον Γρυλλάκη (ο οποίος σημειωτέον στήριξε και στηρίζει Αντώνη Σαμαρά, ενδεχομένως να δίνει και πληροφορίες!) και τον αγαπημένο τους στόχο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Άλλο που δεν θέλουν! 
Άρα αντί να απαντά ο Καμμένος με μηνύσεις κάθε φορά που ανασύρουν μια υπόθεση από το παρελθόν οι επιτελείς του Σαμαρά, καλύτερα να απαντά με επιχειρήματα ή με αντίστοιχες καταγγελίες. 
Όλοι ξέρουμε ότι ούτε ο Αντώνης, ούτε οι σύμβουλοί του είναι καθαροί. Οπότε προβλέπεται μια πολύ άγρια σύγκρουση. Στοιχεία της οποίας είδαμε στο διαδίκτυο την εβδομάδα που μας πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :