Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Απίστευτο! Στη Νέα Δημοκρατία σκέφτονται πώς να ενδυναμώσουν την Χρυσή Αυγή!

Τρόπους ενδυνάμωσης των Ναζί σκέφτονται στη Συγγρού!
Το επιτελείο της Συγγρού προτιμά να δει τους Ναζί Χρυσαυγίτες στην Βουλή παρά τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, με τους οποίους βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη παρασκηνιακός πόλεμος. 
Μέχρι και δεξιούς εισαγγελείς έχουν στρατολογήσει για να ...


πληγούν η Δημοκρατική Συμμαχία κα το ΛΑΟΣ. 
Με σαφείς εντολές να μείνουν στο απυρόβλητο οι Ναζί, παρά του ότι υπάρχουν εκατοντάδες υποθέσεις για τις οποίες η δικαιοσύνη θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει μια και απαγορεύονται ρητά από το ελληνικό Σύνταγμα ναζιστικές οργανώσεις και ρατσιστικές εκδηλώσεις! 
Παρά ταύτα οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου είναι όπως φαίνεται εκτός από θεόστραβοι και θεόκουφοι. Κάνουν πως δεν βλέπουν το επικίνδυνο αυγό του φιδιού! Γιατί ωφελεί υποτίθεται την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας! 
Η Δεξιά παίζει με την κόψη του ξυραφιού και νομίζουν στη Συγγρού ότι δεν θα κοπούν. Από την συγκάλυψη πάντως των εγχώριων ναζιστών προκύπτει η διαβόητη δήλωση Σαμαρά για τις κεντροδεξιές δυνάμεις, στις οποίες έκανε το εγκληματικό λάθος να συμπεριλάβει και την Ναζιστική Χρυσή Αυγή. Εάν νομίζουν ότι δεν θα κοπούν στην Συγγρού κάνουν τεράστιο λάθος. Θα σφαχτούν!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθρωπος ειναι επικίνδυνος και θα οδηγησει τη χωρα σε τρομερη απαξίωση με τις ακροδεξιές του εμμονές. Που να γινει και πρωθυπουργός...