Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ και ΒΗΜΑ μας έχουν τρελάνει με την Πηνελόπη Δέλτα! Ξέρετε γιατί;

Με το υποσυνείδητο του κόσμου παίζουν «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ»! Εφημερίδες εσχάτως προσκείμενες στους σχεδιασμούς της Συγγρού. Για διάφορους λόγους! 
Από την μια ο Γιωργάκης Παπανδρέου δεν μεσολάβησε στα δάνεια και τις ...


εξωφρενικές απαιτήσεις του συγκροτήματος(που περνά μεγάλα οικονομικά ζόρια) και από την άλλη χρωστά χάρη ο Ψυχάρης στον Αντώνη μια και αποκατέστησε επαγγελματικά τον γιό του, ορίζοντάς τον διπλωματικό σύμβουλο. 
Ενδεχομένως να έχει υφαρπάξει η οικογένεια Ψυχάρη το ΥΠΕΞ και ξέρουμε ότι εκεί μέσα τρέχουν πολλά μυστικά κονδύλια και άλλα καλούδια!
Που κολλά η Δέλτα; Μα ο Αντώνης είναι δισεγγονός της Πηνελόπης και ο ίδιος μας το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται! 
Είναι περήφανος που η θεία του ήταν μεγάλη συγγραφέας της εποχής εκείνης, προ του πολέμου και ο Ψυχάρης έχει αναλάβει καμπάνια να περάσει το «μήνυμα» σε όλα τα σπίτια! 
Έχει γεμίσει την Ελλάδα με βιβλία της Πηνελόπης! 
Το ότι ο Ψυχάρης μοιράζει «Τρελαντώνηδες», «Μάγκες» και «Μυστικά του Βάλτου» θα μας άφηνε αδιάφορους, αλλά οι προθέσεις του έχουν κομματικό υπόβαθρο! 
Προσπαθεί να μοιράσει όχι βιβλία αλλά … τη θεία του Αντώνη! Οι προθέσεις δηλαδή δεν είναι καθόλου καλοπροαίρετες και με γνήσιο πολιτιστικό υπόβαθρο. Αντιθέτως!


Δεν υπάρχουν σχόλια :