Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Οι βουλευτές του ΚΚΕ εκτοξεύουν το Μνημόνιο για να πείσουν έτσι ότι είναι πολύ δημοκράτες!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπάθησε να εξηγήσει στο ΚΚΕ την ανάγκη να ψηφιστεί το Μνημόνιο 2. 
Το ΚΚΕ εξηγέρθη, ακούστηκαν παραφωνίες από ...


τα έδρανά του και ο Γιώργος Μαυρίκος εκτόξευσε εναντίον του υπουργού οικονομικών τον τόμο του νέου μνημονίου.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Βενιζέλος έκανε λόγο για «τραμπουκισμό, βία, ακραίο και χυδαίο λαϊκισμό».
«Πρέπει ο καθένας αντιληφθεί ότι το δίλημμα είναι αν με θυσίες θα σώσουμε τη χώρα ή αν με κρίση και διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού θα οδεύσουμε προς την καταστροφή. Το δίλημμα είναι θυσίες ή ακόμη μεγαλύτερες θυσίες, αφάνταστα μεγαλύτερες».

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη φορά φαίνεται η δημοκρατικότητα του ΚΚΕ.. Πολιτισμένοι είναι μόνο όταν συμφωνούν (ποτέ δηλαδή..), όταν διαφωνούν ο πολιτισμός πάει περίπατο και αρχίζει το ξύλο, είτε λεκτικό είτε με καδρόνια κάτω από σημαιάκια, είτε με ... τόμους μνημονίων!! Πάνω απ' όλα η δημοκρατία της αριστερής μειοψηφίας.. Σε δρόμους, σε εργασιακό περιβάλλον, στα πανεπιστήμια, τώρα και στη βουλή..Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα που έχει ταυτόσημο πρόγραμμα με αυτό του αδελφού κόμματος της Β. Κορέας έχει το θράσος να κάνει τραμπουκισμούς εντός του κοινοβουλίου για να εμποδίσει την πληροφόρηση πολιτικών και πολιτών για τις συνέπειες της άτακτης χρεοκοπίας.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον επειδη το ειδα το σχετικο συμβαν,απλα πεταξε το κειμενο κατω.
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και θα χρεοκοπησει η χωρα.

Το θεμα ειναι τι ειδους χρεοκοπια θα επακολουθησει.

Δινεται μαχη να ειναι ελεγχομενη εντος της Ευρωζωνης.

Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θελουν ανεξελεγκτη και εκτος Ευρωζωνης.Προσβλεπουν στο χαος που θα επακολουθησει για να κανουν "κατι" που προς το παρον μονον φανταζονται.

Ειναι καρκινωματα που επρεπε να ειχαν πεθανει απο τον εμφυλιο.

Ανώνυμος είπε...

πως και δεν εχει μπει το ΠΑΜΕ να κανει καταληψη στην βουλή;

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη λύση είναι η απόλυση δημοσίων υπαλλήλων . Δεν μπορεί να έχουμε τόσουσ πολλούς δημόσιους υπαλλήλους.Ο ιδιωτικός τομέας καταστρέφεται και αυτοί δεν κάνουν τίποτε . Και γιατί δεν κάνουν τίποτα? Γιατί από αυτούς περιμένουν την ψήφο τους.Έτσι δεν πάμε μπροστά σαν κράτος .

Ανώνυμος είπε...

αν ηταν μονο το δημοσιο τοτε θα ημασταν πολυ καλα.να κλεισουν οι ιδιωτικες τραπεζες , να ανοιξουν τα κλειστα επαγγελματα.να φορολογηθουν σε μεγαλυτερο ποσοστο οι μεγαλοεισοδηματιες. να γινει άρση πολιτικου ασυλου.να αλλαξει το αρχαιο ελληνικο συνταγμα που μονο συνταγματικο δεν ειναι! και εγω ΝΑΙ σε ξενο εποπτη γιατι η Ελλαδα ειναι η χωρα της φοροδιαφυγης,καλο ειναι καποιος να ελεγχει τα λεφτα που θα πανε σε επενδυσεις να πανε οντως εκει ΟΛΑ. τα μετρα που εχουν παρθει ειναι βεβιασμενα γιατι δεν εχουν την παιδεια να ξερουν τι κανουν.αναπτυξη,εξαγωγες,επενδυσεις,αυτο θελει η Ελλαδα.αρκετα εφαγαν πανω απο 30 χρονια! αξιοκρατεια και σε προσληψεις αλλα και σε απολυσεις στον καθε τομεα!

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τα ψέματα ! το είδαμε στο κανάλι της βουλής δεν πέταξε κανένας τίποτα στον εκλεκτό των συμφερόντων ! Βάλτε άμα είστε σοβαροί το απόσπασμά από την συζήτηση της βουλής ! Να δούμε όλοι πόσο σοβαρό μέσο είστε !!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν γενικεύτηκε η σύραξη να σκοτώσει ο ένας τον άλλον να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι το ΚΚΕ.Μόλις στριμώχνονται δείχνουν το φρικώδες κρυμμένο πρόσωπο του Κόκκινου Φασισμού.Είναι Σταλινικοί σε επίπεδο ιδεολογίας και συμπεριφοράς.

Ανώνυμος είπε...

τα κόμματα δεν είναι παρά ο καθρέφτης του μικρόκοσμού μας.Παρατηρείστε πώς μέσα σε μια χούφτα σχόλια τρώγονται αριστεροί,δεξιοί,κεντρώοι κλπ σαν τα κοκόρια.Μέχρι και αναφορές σε εμφύλιο έγιναν.Αυτά δείχνουν ότι άμα δεν αλλάξουν τα μυαλά των ανθρώπων δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε τα πολιτικά πράγματα.Θέλουμε καινούριο αίμα στην πολιτική σκηνή,σωστά, που να πρεσβεύει όμως ΤΙ?Οι ήδη υπάρχουσες ιδεολογίες δοκιμάστηκαν και απέτυχαν,κάτι καινούριο μπορεί να προκύψει?Αν όχι,άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Δε σας κάνει σε όλους εσάς εντύπωση ότι οι υποστηρικτές του μνημονίου ασχολούνται μόνο με το τι θα γίνει αν δε ψηφιστεί το μνημόνιο και δε γίνεται καθόλου λόγος για το τι θα γίνει αφού ψηφιστεί; Αυτό λέγεται εκβιασμός δια της τρομοκράτησης της κοινής γνώμης. Ας μην έχουμε αυταπάτες: με την ίδια σιγουριά που υπόσχονταν το 2010 και το 2011 ότι την επόμενη χρονιά θα μπει η Ελλάδα σε ανάπτυξη, με την ίδια ακριβώς (και τα ίδια πρόσωπα μάλιστα) υπόσχονται ότι η Ελλάδα θα σωθεί αν ψηφιστεί το μνημόνιο. Προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήστε τις ομιλίες ενός νεαρού καθηγητή οικονομικών, του κ. Βαρουφάκη (κάντε google "Varoufakis"). Μιλά με απόλυτα κατανοητή λογική για το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γυριστε ολοι στα χωρια σας που τα παρατησατε , ερημωσε η Ελλαδα και γινατε ολοι σημαντικοι πρωτευουσιανοι.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια τώρα τα κόμματα της αριστεράς επιβιώνουν χαιδεύοντας τ' αυτιά του πολίτη με ανεφάρμοστες ιδεολογίες που σε περιόδους κρίσης ακούγονται καλά αλλά οδηγούν σε κοινωνίες άναρχες χωρίς παρόν και μέλλον. Η αριστερά αναζητά τον εργοδότη κράτος που θα αμοίβει και θα φροντίζει τους πολίτες χωρίς υποχρεώσεις αυτών.Η ιδεολογία έχει καταντήσει να παράγει βία και καταστροφές και όχι σύγχρονες ιδέες για την πρόοδο της κοινωνίας.Η ιδεολογία αυτή παράγει τεμπέληδες και βολεμένους που η αριστερά δεν θέλει να θίγονται.