Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κατσέλη, Καστανίδης, Μαριλίζα ιδρύουν το my new left pasok

Σύσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα η Λούκα Κατσέλη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Χάρης Καστανίδης, στο γραφείο της κ. Κατσέλη, με συμμετοχή των Μίχο Λάμπρου, Μαρία Μίχου, ...


Θεόδωρο Παραστατίδη, Γιάννη Αμοιρίδη, η Μαρία Κυριακοπούλου (δημόσιος υπάλληλος, αποσπασμένη στο ΠαΣοΚ) , ο Μαγκούφης, και άλλων αυτοαποκαλούμενων «αντιμνημονιακών» βουλευτών, στο σύνολο 22 βουλευτές.

Ο κ. Καστανίδης άλλωστε εχθές προσπαθούσε να μεταπείσει βουλευτές και να τους φέρει με το μέρος του. Και άλλωστε ο Νίκος Μαδεμλής εχθές έπαιρνε τηλέφωνα σε βουλευτές από το γραφείο της Λούκα Κατσέλη και τους πίεζε να καταψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση.

Ο στόχος των κινήσεων αυτών είναι η μαζική και πανηγυρική αποχώρηση τους από το ΠαΣοΚ και η δημιουργία ενός νέου κόμματος, κεντροαριστερού. My new left pasok.

Έχει ενδιαφέρον πάντως πως οι κυρίες «λεφτά υπάρχουν» και ο κύριος «δημοψήφισμα» θεωρούν εαυτό ως το νέο, το διαφορετικό, το αριστερό.

Να θυμίσουμε πως η κα Κατσέλη ήταν υπεύθυνη του οικονομικού προεκλογικού προγράμματος του ΠαΣοΚ και είχε εισηγηθεί το “λεφτά υπάρχουν” και η κα Ξενογιαννακοπούλου ήταν υπεύθυνη του προεκλογικού σχεδιασμού βασισμένη στο “λεφτά υπάρχουν”και σε άλλα ψέματα.

Δεν έχουν φαίνεται κάνει αρκετό κακό στη χώρα και στο κίνημα θέλουν να τα αποτελειώσουν.

Αυτό δε που μας εξοργίζει περισσότερο είναι ότι ο κ. Καστανίδης αν είχε παραμείνει υπουργός και στην κυβέρνηση Παπαδήμου θα είχε τελείως διαφορετική στάση. Για την κ. Κατσέλη δεν γνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :