Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Για να μην ξεχνιόμαστε: Ο Σαμαράς ήθελε την Συγκυβέρνηση Παπαδήμου! [video]

Τότε που έβγαιναν οι δημοσκοπήσεις και έδειχναν τον Παπαδήμο με αποδοχή 70% το σκληρό αγόρι της Συγγρού έσπευδε να μας διαβεβαιώσει ότι εκείνος ήθελε την Συγκυβέρνηση Παπαδήμου σαν... τρελός, ενώ άλλοι όχι! Μάλιστα μας προειδοποιούσε με το γνωστό υφάκι που... 


γυαλίζει το μάτι, να μην τολμήσουμε να υπονομεύσουμε τον Παπαδήμο!
Τώρα που ο Παπαδήμος πρέπει να κόψει τις επικουρικές συντάξεις, να μειώσει μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, να απελευθερώσει επαγγέλματα, κλπ, ο Αντωνάκης σφυρίζει αδιάφορα. "Δεν συγκυβερνά"!
Δείτε παρακάτω τον αρχικωλοτούμπα της ΝΝΔούλας του 20%...

Αντωνάκη, διάλεξε και πάρε. Ή είσαι θεότρελος ή στυγνός Απατεώνας! Δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο. Δεν μπορείς, αγοράκι μου, να παίζεις τόσο προκλητικά με τη νοημοσύνη μας. Δεν δικαιούσαι να βγαίνεις τώρα και από πάνω και να το παίζεις... «προστάτης» και «αμύντορας» της Συγκυβέρνησης Παπαδήμου, ισχυριζόμενος ξεδιάντροπα, ότι εσύ την ήθελες, ενώ οι άλλοι όχι!!!
Δε μου λες, αγορίνα μου, έχεις χάσει τελείως τη μπάλα; Δεν ξέρεις πως υπάρχουν και τα βίντεο και όλες σου οι κωλοτούμπες είναι καταγεγραμμένες καρέ-καρέ; Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι, τρελό μου αγόρι; Στο... Φαήλο ή στο Μουρούτη; Εδώ υπάρχουν και άνθρωποι με κοινή λογική και στοιχειώδη νοημοσύνη. Αυτούς δεν μπορείς να τους παραμυθιάζεις καταρρακώνοντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά τους.
Όσο για αυτούς που «υπονομεύουν» τον Παπαδήμο, άνοιξε την πόρτα του διπλανού σου γραφείου στη Συγγρού και θα τους βρεις να στρογγυλοκάθονται μηχανορραφούντες και προπαγανδίζοντες. Δεν σου δείχνουν τα πρωτοσέλιδα της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», Αντώνη; Ναι, της φυλλάδας που αρθρογραφεί και ο Φίλος σου ο Φαήλος. Όχι, γιατί αν είναι όντως να... υπερασπιστείς την Συγκυβέρνηση, ξεκίνα απ' τους αυλικούς σου, Αντώνη μου..

Δεν υπάρχουν σχόλια :